Loredana Chivu și iubitul își fac de cap și se giugiulesc în văzut lumii, imaginile sunt senzaționale. Au fost surprinși în ipostaze fierbinți la mall

Loredana Chivu se afișează tot mai des cu iubitul pe care până acum îl cam ascundea, merge în public la brațul lui, iar jurnaliștii de la wowbiz.ro i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți în mari tandrețuri înăuntrul unui mall din București.

Cel care a reușit să o cucerească pe Loredana Chivu și alături de care se pare că trăiește un amor cu năbădăi este Mihai. Se pare că cei doi se iubesc de câțiva ani, însă s-au tot despărțit și împăcat. Totuși, ultima împăcare pare să fie diferită fiindcă de acum Loredana și-a asumat și public relația cu el, ceea ce ne facem să credem că cei doi au gânduri serioase.

Zilele trecute paparazzii i-au surprins pe îndrăgostiți într-un mall din Capitală: s-au ținut de mână, s-au pupat, s-au giugiulit, fără să le pese de cei din jur. Alături de ei mai era un bărbat care probabil fusese de acord să facă pe fotograful. După plimbarea prin mall, Lore și Mihai au mers la un film.

„Este adevarat ca s-a creat nebunie pe pagina mea de socializare pentru ca am postat imagini cu mine si Mihai, iubitul meu. E prima oara cand fac asta. Am avut iubiti, am avut relatii de lunga durata, relatii care au tinut si cativa ani, insa am preferat sa-mi tin viata privata departe de ochii curiosilor. Acum am simtit sa fac asta. Suntem impreuna de doi ani, e adevarat ca ne-am despartit acum cateva luni, dar ne-am dat seama ca nu putem unul fara celalalt. Desi a trecut timpul, noi tot ne gandeam unul la celalalt… Nu obisnuiam sa ma afisez cu iubitii. Cu Mihai am locuit 2 ani in aceeasi casa, am trait ca o familie si n-a stiut nimeni. Ne-am despartit, si iata ca ne-am impacat. Am pus la punct niste detalii, ca sa nu mai existe discutii intre noi, si am decis de comun acord sa nu ne mai ascundem, sa ne asumam. Ne dorim sa fim impreuna, avem planuri serioase de viitor, ne dorim sa ne achizitionam o locuinta impreuna… si lucrurile sa mearga de la sine, pe un fagas normal”, a declarat Loredana Chivu, potrivit wowbiz.ro.

Iată câteva imagini:

Sursa foto: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Deea Maxer, făcută de râs de fiul ei! Copilul a spus totul de față cu toată lumea, a dat din casă cel mai rușinos lucru

Deea şi Dinu Maxer sunt o excepție în peisajul monden actual, ei formează o familie fericită care nu își spală niciodată rufele în public și care se bucură zilnic de faptul că au în viețile lor o minune: pe băiețelul lor de doi ani care le face zilele minunate și le aduce cea mai mare și mai frumoasă împlinire.

Andreas este deja mare și deja are opinii, dă dovadă de personalitate puternică și nu se sfiește să își zică punctul de vedere cu privire la viața părinților. Așa s-a întâmplat și acum, în acest caz, micuțul a dat totul din casă. Deea Maxer a povestit că, mai în glumă, mai în serios, a fost criticată de fiul ei pentru faptul că e grasă!

Deși toți i-ar putea spune Deei că are o siluetă de invidiat, ea a trebuit să îi facă pe plac băiețelului și să se apuce mai serios de sport. „M-a rugat să urc până la etajul 2 de zece ori că a spus că sunt grasă”, a spus râzând Deea Maxer în cadrul unei emisiuni.