Machiajul intens al Iuliei a făcut să aibă o altă apariţie memorabilă! Așa a venit la un eveniment monden! Are sau nu stil?

Nu există apariţie a Iuliei Albu care să nu fie intens comentată. Aşa s-a întâmplat şi joi seară la premiile Radar de media, unde jurata de la „Bravo, ai stil” şi-a făcut intrarea în stilul ei caracteristic. Cu o rochie-chimono, un evantai din pene mov, dar şi cu un machiaj strident în nuanţe de gri şi negru care i-a accentuat ochii, vedeta nu avea cum să treacă neobservată şi nici nu îşi dorea asta.

Iulia Albu a început să fie din ce în ce mai prezentă la evenimentele mondene, unde până nu demult nu prea călca. De când este jurată la emisiunea „Bravo, ai stil”, de la Kanal d, care înregistrează audienţe record, vedeta onorează tot mai des invitaţiile unde se află sub acelaşi acoperiş cu colegii ei de show. Joi seara, vedeta a semnat condica la premiile Radar de Media, alături de Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi prezentatoarea Ilinca Vandici.

 
Jurata de la „Bravo, ai stil” şi-a accesorizat ţinuta cu un evantai din pene şi diademă de prinţesă

Ea s-a lăsat ceva aşteptată, dar apariţia ei a şocat pe toată lumea. Iulia Albu a purtat o rochie lungă cu impremeu, pe gât, care nu i-a lăsat la vedere niciun centimetru de piele, accesorizată cu o centură lată şi cercei mari din colecţia ei de bijuterii. Vedeta a avut o intrare triumfală, în timp ce flutura discret un evantai din pene mov. Nu vestimentaţia Iuliei a fost însă cea care a atras atenţia, ci machiajul accentuat în nuanţe de gri şi negru, care i-a accentuat privirea. La toată ţinuta, jurata a purtat o diademă de prinţesă.

 
Sursa: click.ro