Mama de 26 de ani din Vaslui a murit după ce a scris un mesaj pe Facebook în care cerea disperată ajutor: „Nu am nicio putere! Am cinci fete care tânjesc acasă după mine” Ce se va întâmpla chiar de Crăciun cu fetițele ei e o nenorocire!

O familie din Vaslui a fost lovită de o mare tragedie. este vorba despre mama a cinci fetițe cu vârste între șapte luni și opt ani, s-a stins din viață, în urma unei lupte cu o boală dureroasă, după ce a fost diagnosticată în august cu leucemie acută.

Abia cu câteva zile în urmă Laura, în vârstă de numai 26 de ani, cerea ajutor pe rețelele de socializare, însă, din păcate s-a stins din viață, iar fetițele ei, în loc să se bucure de Moș Crăciun, își vor conduce mama pe ultimul drum.

„Bună seara, mă numesc Ionescu Laura Georgiana sunt în Iaşi spitalul Regional de Oncologie, am 26 de ani, 5 fete care tânjesc acasă după mine eu n-am nici o putere. Medicii nu-mi dau nici un rezultat îmi spun ca nu-şi face efectul niciun tratament. Eu sufăr mă dor toate. Vreau să vă rog ca şi până acum dacă puteți să donati sânge şi trombocite ca să pot să merg mai departe. Vă mulțumesc şi vă aștept la centru de transfuzii Iași”, este mesajul scris de Laura.

Tot pe Facebook un apropiat al familiei a scris un mesaj la fel de cutremurător, referitor la acest caz dureros: „Stau si mă gândesc ce scurtă e viata si ce nedreaptă e cu unele persoane. Stau si mă întreb de ce a luat-o Dumnezeu pe Laura, cu ce a gresit această fiintă, această femeie, această mamă. Era un om minunat, avea o familie frumoasă, fericită, avea tot ce îsi dorea. Toată lumea a rămas fără cuvinte că a plecat dintre noi. Suntem părinţi, avem copii si ne doare sufletul când stim că acele cinci printese au rămas fără mamă. E dureros. Dumnezeu să o ierte!”. 

Cele cinci fetițe, Maria Alessia (8 ani), tripletele Andreea-Raluca, Ștefania-Bianca, Oana-Larisa (5 ani) și Roxana-Elena (șapte luni) încă nu înțeleg ce s-a întâmplat, pentru că sunt prea mici. În urma mediatizării acesti caz, mulți au sărit în ajutor familiei deoarece aceasta nu poate oferi multe celor cinci fete, din punct de vedere financiar.

CITEȘTE ȘI: 

Imagini cutremurătoare cu mama Biancăi Drăgușanu! Cum arată Madi la față, după ce s-a operat de cancer. A anunțat că s-a vindecat, însă… Imagini de ultimă oră

La începutul anului 2017, Bianca Drăgușanu anunța fericită că mama ei a reușit să se vindece de problema gravă de sănătate care îi amenința viața: cancerul de piele. La acea vreme, Madi, mama Biancăi, a fost supusă unei intervenții chirurgicale la nas, însă acum se pare că mama ei a suferit o nouă intervenție, deci se pare că lupta mamei Biancăi cu cancerul nu a luat sfârșit.

Coşmarul mamei Biancăi Drăguşanu a început în urmă cu un an: „Bianca a dus-o pe femeia care i-a dat viaţă la medicul Călin Doboş, care, imediat, i-a făcut o serie de analize. După primele rezultate, a început durerea. Negul de la nivelul nasul era cancerigen, aşa că, imediat, a băgat-o pe doamna Madi în sala de operaţii. I-a scos negul, apoi, i-a luat o grefă din braţul drept şi i-a pus-o în locul tăieturii nazale, întrucât deja se formase o gaură acolo, care trebuia umplută pentru a nu se infecta şi a arătă rău! I-a aplicat apoi un pansament cicatrizant şi i-a spus că nu trebuie să îl scoată decât peste câteva zile. Tot atunci, mama Biancăi urma să fie supusă unui nou set de investigaţii la nivelul pielii, pentru a se vedea în ce stadiu este cancerul şi ce paşi trebuie să urmeze pentru a se putea vindecă”, dezvăluiau apropiaţii vedetei.

„Nu suporta să o vadă lumea cu plasturii pe faţă. I se părea îngrozitor şi nu ştia dacă va veni vremea în care să se vindece. Urmele operaţiei s-au vindecat aproape complet şi nu mai este nevoie să se panseze. Cu un pic de fard, nu se mai observă nimic. E o adevărată minune, mai ales că şi ultimele analize făcute pentru cancerul de piele au dat rezultate îmbucurătoare. Deocamdată, mama Biancăi este într-o stare staţionară şi se poate bucura de viaţă. Nu mai este deloc în pericol, este chiar foarte bine”, spuneau aceleaşi surse la începutul anului, potrivit cancan.ro.

Totuși, în luna aprilie, Madi a suferit o a doua operație la nas pentru a scăpa de prima intervenție de extirpare a negului cancerigen: „Acum două săptămâni, în mare secret, doamna Madi a mai făcut o operaţie şi tot la nas. Era obligatoriu să recurgă la ea, pentru a putea să scape complet de cancerul de piele. Însă, ca orice tăietură, cum era şi normal, pe faţa mamei Biancăi Drăguşanu au rămas cicatrici pe care femeia a încercat să le ascundă. A sperat totuşi că ele să nu o afecteze permanent, ci doar pe o perioadă scurtă de timp. Mama vedetei este foarte mulţumită! Urmele de la intervenţia chirurgicală se duc încet încet, că nu se mai văd. În plus, la ultimele analize făcute, medicii i-au spus clar că s-a vindecat şi de cancer, ceea ce a făcut-o extrem de fericită”.

Iată cum arată mama Biancăi acum, după ceea ce pare a fi o nouă intervenție la nas: