Mamă-mamă! Vedetă celebră, fără nimic pe dedesubt! Rochia cu crăpătură până sus la decolteu a lăsat la vedere tot! Galerie incredibilă…

Amber Turner are 24 de ani și deja face senzație atât pe rețelele de socializare, un postează des imagini unde apare în ipostaze fierbinți, dar și în viața reală, unde merge la evenimente îmbrăcată dacă nu sumar, atunci măcar… cu formele la vedere. Frumoasa blondină se mândrește cu corpul ei perfect și nu ezită, ba parcă nici măcar nu concepe să și-l ascundă, ci și-l pune în valoare așa cum știe mai bine!

Frumoasa actriță a participat la un eveniment monden unde a reușit să fie centrul atenției doar datorită rochiei speciale pe care a ales să o poarte. Blondina a purtat o rochie albastră care avea un detaliu cam neobișnuit: avea o crăpătură care se termina aproape la decolteu. Mai mult, Amber Turner se pare că nu a purtat lenjerie intimă deloc, aceasta lăsând la vedere părţi ale corpului.

Iată cum a arătat:

 

CITEȘTE ȘI:

Iulia Vântur face tot posibilul să se creadă că are o relație cu Salman Khan? Ce se întâmplă acum le întrece pe toate! S-a zis că urmează nuntă mare, și zvonul a ajuns la urechile actorului, care a făcut anunțul bombă! Familia lui, terorizată de jurnaliști, a spus adevărul

Povestea de amor dintre Iulia Vântur și actorul Salman Khan se remarcă prin pasiune, intensitate, dar și controversă. Dar care este, oare, adevărul?

Toţi membrii familiei lui Salman Khan sunt asaltaţi de jurnaliştii indieni care au toţi o singură întrebare: „Când se însoară actorul cu românca Iulia Vântur?”. Starul a hotărât într-un final să rupă tăcerea pe această temă. „Când voi vrea să mă însor, o să mă însor. Nu e nevoie să vă zic când mă căsătoresc. Când o să o fac, voi anunţa pe Twitter. Acesta este un lucru care îl păstrez pentru mine şi pentru fanii mei”, a spus actorul indian.

Fiind întrebată de relația sa cu Salman și de o eventuală nuntă, românca noastră a declarat:

„Salman este un bun prieten. Știu zvonurile apărute în presa, însă cele mai multe dintre ele nu sunt adevărate. Dar nu pot să-i opresc pe oameni să nu mai spună povești despre mine. Am foarte mult respect pentru Salman Khan și nu știu ce mi-a rezervat viața. În urmă cu trei ani, eram foarte responsabilă și îmi făceam o grămadă de planuri, însă nu toate lucrurile s-au petrecut așa cum mă așteptam eu. Nu depinde totul de ceea ce vrem noi. Se va întâmpla ceea ce este menit să se întâmple. Salman m-a ghidat și m-a încurajat să cânt. Nu am crezut niciodată că o să pot să cânt în hindi, dar el m-a sprijinit. Am început să cânt datorită lui. Nu am nici un plan să devin parte din Bolllywood, dar, de asemenea, îmi plac surprizele”, a declarat Iulia Vântur, potrivit evz.ro.

În ceea ce privește ziarele din India, acestea titrează că deși actorul indian rămâne cel mai dorit burlac din lumea filmelor indiene, femeia din viața lui este acum Iulia, care a declarat că nu crede că o relație se face în ziare, ci că dorește să se concentreze pe viața reală. În plus, se pare că Salman Khan caută un apartament pentru Iulia, sau cel puțin acestea sunt zvonurile în presa mondenă din India.

Cert este că imaginile nu mint, iată câteva ipostaze în care au fost surprinși cei doi presupuși amorezi: