Mama Natură a spus tot! El e cel cu care se iubește Roxana Ionescu, i-a cucerit inima definitiv, face naveta pentru el! „Îmi place enorm să stea cu mine când…”

Între Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu a existat până acum o relație cu multe despărțiri și împăcări. Vedeta a precizat că acum se înțelege perfect cu partenerul său de viață, și că i-a cunoscut și părinții. Cu toate acestea însă, Mama Natură a ținut să precizeze că încă nu este logodită, dar că frumusețea legăturii dintre ei nu depinde de un inel.

Pe un alt plan, Roxanan se află în cea mai bună formă a vieții sale, petrece multe ore la sala de fitness și a recunoscut că s-a împăcat cu Tinu Vidaicu de aproape un an.

„Am avut concediu o lună și am stat la Timișoara. Între noi este ceva puternic pentru că altfel nu ne-am fi împăcat de atâtea ori. Am avut câteva pauze pe durata relației. Când eram despărțiți, m-am gândit tot timpul la el. Ne-am împăcat de aproape un an. Acum ne înțelegem foarte bine. Am fost în Austria la schi, am luat niște cursuri pentru că Tinu se pricepe foarte bine. De când ne-am mutat împreună, i-am descoperit toată lenjeria.

Eu prefer să fac tot ce ține de casă pentru că sunt puțin obsedată. Dar recunosc că și el mă ajută, face cumpărături. Îmi place enorm să stea cu mine când gătesc. I-am cunoscut părinții, ei sunt mai nerăbdători ca noi să ne căsătorim. Dar noi nu grăbim. Nu vreau să fiu gravidă când nu suntem căsătoriți. Nu ne-am logodit, dar frumusețea relației nu ține de inel. Facem naveta între Timișoara și București”, a spus Roxana Ionescu la un post de televiziune.

CITEȘTE ȘI:

Descoperirea care a uimit planeta, ce au găsit în România cu ajutorul satelitului?! Imaginea a făcut înconjurul lumii, toți au rămas uimiți, nimeni nu știa!

Agenția Spațială Europeană (ESA) a dedicat o săptămână României, despre care a spus un lucru surprinzător.

Imaginea surprinsă din satelit de pe teritoriul României, poartă numele de „Mozaic Românesc” și este formată în urma unor scanări realizate în perioadele octombrie și noiembrie. Scanările au fost realizate prin impulsuri radar orizontale şi verticale cu polarizare dublă, din care s-a generat culoarea compozit artificială, informează Agenţia Spaţială Română (ROSA). În imagine sunt surprinse atât frumusețile naturale, cât și diversitatea peisajului.

În acest fel ESA a făcut câteva observații despre țara noastră despre care nu mulți suntem conștienți. Printre cele mai importante descoperiri se numără și aceea că România are cea mai mare zonă de păduri virgine din Europa şi bogăţii naturale impresionante. Urşi bruni şi lupi pot fi întâlniţi în zona montană, la poalele munţilor se află izvoare minerale şi termale, cărora li se adaugă varietatea extrem de bogată de păsări, peşti, animale şi plante din Delta Dunării.

Imaginea a devenit virală pe internet și oameni de pretutindeni au rămas uimiți de bogățiile și frumusețile naturii din țara noastră.