Mama și-a abandonat fetița care o implora să o lase în mașină, în mijlocul orașului, dar când s-a uitat în oglinda retrovizoare a văzut ceva care a schimbat totul! Uite ce era acolo, totul a fost filmat!

O mamă din Brazilia este acuzată de abuz după ce a fost filmată în timp ce își abandona fiica în vârstă de cinci ani pe stradă. Un martor al scenei cumplite a filmat-o pe cea mică în timp ce își implora mama să nu o lase singură. Copila plângea și își implora mama să o lase să intre în mașină, însă mama a ignorat plânsetele și a demarat în trombă, lăsând-o pe micuță singură.

În timpul scenei, femeia a fost văzută răspunzând ceva fetiței, dar nu e clar ce i-a putut spune. Agățându-se de mașină, cea mică bate cu disperare în geam, cerând să fie lăsată înăuntru. Ea poate fi auzită spunând: „Iartă-mă, mami, te rog, mami, îmi pare rău, îmi pare rău.”

În momentul în care fetița înțelege că mama nu o va lăsa înăuntru, cea mică se duce în fața mașinii pentru a nu o lăsa pe mamă să plece. Mașina se oprește brusc. Când fetița s-a dus la geamul șoferului, mașina a demarat rapid, lăsând-o pe fetiță să alerge după vehiculul în mișcare.

Fata a cerut ajutor de la un trecător, dar mama fetei a venit și a luat-o câteva momente mai târziu. În ciuda acestui fapt, mama este în continuare acuzată pentru abuz. Femeia s-a apărat spunând că nu și-a dat seama că cea mică nu era în mașină cu ea când a plecat fiindcă avea radioul dat la maxim.

Iată cum s-a petrecut totul:

CITEȘTE ȘI: 

Cât de urât! Surpriză-șoc! Cum a așteptat-o Guță acasă pe Cristina? Blondina care ar vrea să-i ia toți banii a rămas blocată când a ajuns la el!

Un alt divorț care-i ține în suspans pe fani este cel dintre Cristina și Nicolae Guță. Deși ea este singura care a reușit să îl facă pe Guță bărbat de casă și cu actele în regulă, acum nu mai vrea nicio împăcare. Nici măcar de Ziua Îndrăgostiților.

Cristina a participat la o emisiune televizată unde a povestit în direct că în momentul în care a ajuns la casa artistului a văzut că acesta făcuse deja curățenie în urma ei, și lucrurile Cristinei dispăruseră, semn clar că nici manelistul nu prea mai vrea să audă de ea.

„Sunt singura. Nu particip la sarbatorile de Ziua Indragostitior. Cu Nicolae nu facea mare lucru in ziua aia. Lumanari si chestii. Nicolae Guta era un romantic. Nu pot sa dau vestea ca ne impacam, intrucat suntem in data de 13 si e marti. Cand am fost la el sa imi iau lucrurile nu mi-am mai gasit nici cremele, nici anumite parfumuri. Deocamdata nu vreau pe nimeni in viata mea”, a mai spus Cristina.

În plus, Cristina are de gând să păstreze numele de Guță, după divorț. De ce? A spus-o chiar ea: „Ma gandesc daca sa pastrez numele de Guta, deoarece imi place cum suna. Voi fi singura sotie din viata lui”, a declarat Cristina la un post de televiziune.

Unele surse spun că Cristina va rămâne cu casa de lângă București în care s-a desfășurat cea mai mare parte a amorului cu Nicolae Guță. Iar pe lângă locuința cu pricina, manelistul îi va ceda și un bolid de mai multe zeci de mii de euro pe care i l-a cumpărat înainte de despărțire și, evident, o sumă de bani suficient de mare pentru ca, vreo doi-trei ani, până își va găsi un alt bărbat care să o întrețină, să nu ducă lipsă de nimic, potrivit spynews.ro.