Mara Bănică a plâns în direct! Jurnalista a fost impreionată profund, până la lacrimi! E incredibil ce a putut să se întâmple…

Mara Bănică a plâns în direct în timpul emisiunii „Acces direct”, la care este colaborator permanent. Povestea a cinci copii abandonaţi de mamă a impresionat-o atât de tare pe jurnalistă, încât aceasta nu a mai putut să îşi stăpânească lacrimile.

„Când i-ai întrebat de Moş Nicolae m-am gândit aşa, şi la copilul nostru, şi la ce povesteşti tu, că nouă cu câte unul strâmbăm aşa din nas dimineaţa şi ne e greu şi când a povestit domnul cum s-a chinuit să le pună în cizmuliţe dimineaţă ca să aveţi toţi şi cum unii dintre copii se uită la câte un cadou şi spun că nu e bun”, a spus Mara Bănică, cu lacrimi în ochi.

„Îşi doresc rechizite”, a spus Mirela Boureanu Vaida. „Jos pălăria, că vor să înveţe”, a spus Camelia Mitoşeru.

Tatăl Marcel se chinuie să îşi crească singur cei cinci copii, după ce a fost părăsit de soţie. Acesta munceşte cu ziua şi riscă să paralizeze din cauza muncii grele.

 

 

Citește și Mara Bănică sare în apărarea Oanei Zăvoranu: „Eu o iubesc! 1.000 de români au fost mai fericiţi cu o cizmă, o botină…”

A fost zarvă mare, ieri, la apartamentul Oanei Zăvoranu. Bruneta a donat sute de haine de firmă, dar s-a lăsat şi cu scandal. A fost nevoie de intervenţia Poliţiei şi a Jandarmeriei pentru a linişti spiritele. Mai mulţi oameni au acuzat-o pe brunetă că a vrut să iasă în evidenţă făcând circ. Mara Bănică i-a luat apărarea spunând că a făcut în jur de 1.000 de oameni mai fericiţi.

„Zăvo, iubită şi hulită. Judecată sau apărată. Nebună sau prea sinceră. Cert e că nu trece neobservată pe niciunde. Eu, una, o iubesc. Dar asta e o poveste personală. Însă, dincolo de părelologii care pun ştampile pe ce a făcut eu astăzi, eu una cred că 1.000 de români au fost mai fericiţi cu o cizmă, o botină, o geantă sau un ceas. Şi mă întreb, iefti aşa, ăştia care o înjură, când au făcut ultima oară un om străin fericit? Eu în faţa bucureri altora, mă topesc. PS: dacă Florocica Dansatoarea n-a primit costum de dans, îi aduc eu luni, numai să zâmbească şi să00mi spună dacă poartă L, XL sau XXL. Şi vorbesc serios!”, a scris Mara Bănică, pe Facebook.

Prietenii virtuali au luat-o la rost pe Mara Bănică, spunându-i că nu are dreptate şi că Oana Zăvoranu ar fi putut dona hainele pentru nevoiaşi. Jurnalista a replicat imediat: „Dacă s-ar fi dus la un cămin de bătrâni, nu cred că ar fi fost apreciate genţile Prada, sinceră să fiu”.

 

 

 

Sursa cancan.ro