Marcel Toader s-a îndrăgostit. În curând urmează divorțul oficial de Maria Cosntantin. “Vreau să fie mai frumoasă decât toate”

Marcel Toader s-a îndrăgostit, după cum chiar el spune pe contul de socializare. Deși toți au crezut că este vorba despre o femeie, se pare că lucrurile stau altfel.

Marcel Toader nu a divorțat oficial de Maria Constantin, dar aceștia sunt încă în procesul de a se despărți, iar el a declarant că acest lucru nu îi este ușor, însă încearcă să depășească această perioadă grea din viața lui. Afaceristul este foarte activ pe conturile sale de socializare, și postează zi de zi mesaje ce uneori lasă loc de interpretări și speculații.

La fel s-a întâmplat și de curând, atunci când Marcel a declarant că s-a îndrăgostit. Răspunsul nu este cel deloc cel la care vă așteptați.

Marcel Toader s-a îndrăgostit… de ziua de mâine

„În viața mea mi-am dorit ca fiecare zi să fie diferită; mai intensă, mai senină, mai specială. Ziua de ieri a trecut, cea de azi o trăiesc la maxim, iar cea de mâine vreau să fie mai frumoasă decât toate la un loc. Îndrăgostit de ziua de mâine„, a scris Marcel Toader pe contul său de socializare.

În ultima perioadă, Marcel Toader a profitat din plin de timpul petrecut alături de cei dragi, iar împărtășirea acestor momente cel mai probabil îl ajută să treacă mai ușor peste și să uite de problemele sale. Fostul soț al Mariei Constantin a postat recent pe contul de socializare o imagine cu fiul lui, Maximilian Toader.

 

Sursa: cancan.ro