Marele secret al Ralucăi Bădulescu! Ce meserie a avut înainte să intre în lumea modei. Nimeni nu s-ar fi gândit la asta…

Pe asta nu o ştia nimeni! Raluca Bădulescu a avut o meserie la care puţini se aşteptau. Înainte să devină cunoscută, ea a studiat la Facultatea de Litere şi s-a axat pe o carieră care nu avea nicio legătură cu modă. Vedeta a lucrat în învăţământ, la un liceu faimos din Bucureşti. Jurata de la „Bravo ai stil” a mărturisit că, însă, şi-a dat seama că alta este chemarea ei.

„Eu am terminat Facultatea de Litere, specializarea română-engleză, la Universitatea Bucureşti şi am predat trei luni la un liceu faimos din Capitală! Îmi amintesc că ama vut o clasa a XII-a şi una de a IX-a. A fost interesant, dar nu era meseria mea, nu era adevărata mea chemare, ci dorinţa mea era să activez în lumea fashion-ului. Moda este chemarea mea dintotdeauna. Dar, da, sunt profesoară de engleză şi română. Poate de aceea, aş vrea să ştiţi că greşelile pe care le fac uneori în timpul emisiunilor sunt intenţionate, doresc să subliniez chestia asta, să nu se înţeleagă altceva vreodată, Doamne Fereşte. Exagerările mele sunt doar glume! Repet, sunt cadru didactic, dar fashion-ul e viaţa mea”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

 

Raluca Bădulescu a luat cina cu Philipp Plein

La sfârşitul lunii septembrie, Flavio Briatore, fostul boss de la Formula 1 şi actualmente patron al lanţului Billionaire Couture şi-a lansat showroom în România şi a venit alături de Philipp Plein la Bucureşti. A fost vâlvă mare printre vedete, care s-au „înghesuit” să se pozeze cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea. După eveniment, câteva VIP-uri din showbiz-ul românesc au avut ocazia să ia cina cu Plein. Printre ele s-a numărat şi Raluca Bădulescu:

„Am fost foarte onorată. Această invitaţie personală m-a bucurat enorm, am luat parte cu mare plăcere la cină, alături de personalităţi marcante din showbiz-ul internaţional. A fost o cină într-o atmosferă de lux unde am avut ocazia să cunosc şi să mă bucur de conversaţia prietenoasă şi deschisă a regelui fashion-ului, care le îmbracă pe Kim Kardashian, Floyd MayWhether, Adriana Lima, 50Cent, Nicky Minaj, Rihanna. A fost super atmosferă, super distracţie. M-am bucurat de prezenţa unor personalităţi din lumea modei”.

 

 

 
Sursa: cancan.ro