Maria Constantin, sărbători în lacrimi… După divorț, artista a primit o altă veste năucitoare! Din păcate, e adevărat…

În pragul sărbătorilor de iarnă, Maria Constantin a primit o nouă veste tristă. După ce anul acesta a trecut prin multe greutăți care i-au schimbat complet viața, printre care despărțirea de soțul ei a fost cea mai grea, artista primește o altă lovitură, la sfârșit de 2017.

Maria Constantin nu va putea să își petreacă sărbătorile cu fiul ei. Cântăreața l-a contactat pe tatăl copilului pentru a stabili un program pentru cel mic în această perioadă, însă se pare că bărbatul nu a vrut să discute cu ea și i-a închis telefonul în nas!

Fostul ei soț a decis să facă acest gest în ciuda faptului că instanța a hotărât un program de vizite, iar cei doi părinți trebuie să își împartă programul pentru ca băiatul să petreacă timp cu amândoi părinții.  Această lovitură vine chiar acum când Maria Constantin spera ca, după divorț, lucrurile să se așeze în viața ei.

CITEȘTE ȘI:

Cum a reacţionat Marcel Toader, după ce Maria Constantin s-a dus să-şi vadă copilul: „I-a cerut scuze”. De ce a făcut acest gest omul de afaceri

Acuzată de multe ori că și-a abandonat fiul în vârstă de 8 ani, Maria Constantin încearcă să recupereze timpul pierfut și să petreacă din ce în ce mai mult timp cu Codruț.

Chiar tatăl băiețelului a afirmat în urmă cu câteva săptămâni că uneori băiețelul nu vrea să vorbească deloc cu mama sa la telefon, însă că are asemenea momente, la fel ca și alți copii.

Maria și-a făcut bagajele luni seară și a plecat spre fiul său, iar potrivit martorilor care au asistat la revedere, reîntâlnirea a fost una emoționantă.
Cei doi au plecat la film apoi și și-au făcut planuri pentru vacanța de Crăciun.

Cât despre Marcel Toader, cel care afirma că și-ar fi dorit să îl vadă mai des pe copilul Mariei, acesta a apreciat inițiativa încă soției sale, mai ales că atunci când erau căsătoriți artista de muzică populară nu se ducea cu lunile la fiul său și o încuraja mereu să păstreze legătura.

„Marcel crede că Maria îl iubeşte pe Codruţ, însă aceasta este situaţia, ca ei să fie despărţiţi. Cu toate acestea, când era căsătorit cu solista de muzică populară, ea se ducea să îl vadă pe copilul său în limita timpului, mai răruţ, cam la două-trei luni. El, totuşi, o încuraja de fiecare dată, îi spunea să ţină strânsă legătura cu băieţelul, fiindcă l-a plăcut mult pe puşti, îl considera bine crescut şi inteligent. În plus, recent, după despărţirea de cântăreaţă, Marcel i-a cerut scuze public tatălui băiatului, dacă l-a judecat greşit în toţi aceşti ani, semn că respectă familia Tapota”, au dezvăluit apropiaţii lui Marcel Toader, potrivit wowbiz.ro.