Mariana Moculescu se pregătește de nuntă în Italia, dar se gândește la fostul ei soț! „O să păstrez numele Moculescu. Am trăit momente deosebite alături de el. Horia… „

Mariana Moculescu, fosta soţie a lui Horia Moculescu, a dispărut din viaţa publică şi trăieşte o poveste de iubire frumoasă în Italia. Chiar dacă au existat discuţii între ea şi Massimiliano Lorenzini, cei doi au reuşit să depăşească momentele dificile şi se pregătesc de nuntă.

În cadrul unui interviu pentru WOWbiz, Mariana Moculescu a vorbit despre cel mai aşteptat moment şi a oferit detalii picante despre evenimentul care urmează să aibă loc.

”Sunt în Italia de doi ani de zile, am venit doar o săptămână în România. Am o relaţie în continuare o relaţie cu Massimiliano Lorenzini, ne vom căsători după ce va termina divorţul. Am avut o problemă cu comportamentului lui, am avut două plângeri, pe care le-am retras. A fost violent, însă şi-a cerut iertare în faţa mea şi l-am iertat.

El a fost foarte violent pentru că este stresat cu procesul pe care-l are cu soţia lui, care vrea să-i ceară pensie alimentară pentru un copil pe care l-a făcut cu alt bărbat. El acum un an i-a spus Nidiei că vrea să se căsătorească cu mine, însă aşteaptă să se termine procesul cu soţia lui. Ar vrea să facă o nuntă frumoasă, are şi potenţial financiar, are o casă cu piscină şi ar vrea să o facă acolo. Nu voi renunţa la numele Moculescu, pentru că legea italiană nu permite. Nu este mai important decât Moculescu, pentru că Horia e tatăl copilului meu, unicului meu copil, plus că am trăit momente deosebite alături de, deşi au fost traumatizante. Vreau, nu vreau, a rămas în spiritul meu pentru totdeauna. Este imposibil să uit că a fost prezent în viaţa mea.

Eu ţin foarte mult la nume, deşi Horia ar fi putut să deschidă un proces. El este top. Aşa e. Am o experienţă vasă şi cred că oamenii se nasc cu o stea strălucitoare sau mai puţin strălucitoare. El are o stea strălucitoare, pe care n-am cum să o acopăr. n-am cum să ascund asta. El e marea dragoste, da. Toţi bărbaţii pe care-i întâlnesc nu sunt mai buni decât Horia Moculescu, iar toţi sunt mândri de asta. Au fost lucruri traumatizante, dar şi lucruri frumoase. Da, recunosc, îl port în spiritul meu şi mereu mă inspiră în bine atunci când am probleme. Nu, de la el am primit acest mic briliant, pe care-l are şi el. Nu am niciun inel. Maine am fi depus actele, dacă n-ar fi căsătorit. Da, voi purta o rochie frumoasă aşa, pentru vârsta pe care o am. Un ivoir, ceva elegant. Va fi şi Nidia şi mulţi invitaţi. Horia dacă doreşte să vină, e binevenit. Nu m-am apucat să îngrijesc bătrâni. Sunt doamna lui Massimiliano Lorenzini. Nu am venit în Italia ca orice româncă să muncesc pe nişte amărâţi. Sunt doamna lui Lorenzo şi are grijă de mine.”, a mărturisit ea.

Întrebată dacă este adevărat că este arestată la domiciliu după ce ar fi furat o maşină, Mariana a negat vehement.

”Acum câteva luni de zile era o situaţie care era pe cale să explodeze. Nu am cum să fiu arestată, e o minciună crasă, nu am făcut nimic rău, nu am dat în cap nimănui. Sunt doar minciuni, un bărbat mi-a furat contul. Am retras o plângere împotriva lui Maximiliano, pentru că aveam proces în 2018.”, a dezvăluit ea.

De asemenea, întrebată dacă este adevărat că se prostituează, Mariana a negat şi a spus că nu munceşte, întrucât partenerul ei de viaţă are grijă de ea: ”Persoana care face aceste lucruri, care a spus aceste lucruri poate ajunge în închisoare. Este o aberaţie, sunt minciuni sfruntate. Aceste individ, Marin Cristian, va avea foarte multe probleme, pentru că nu voi lăsa lucrurile aşa.”, a încheiat ea.

 

 

Sursa wowbiz.ro