Mărturisiri incredibile făcute de prietenul Magdalenei Șerban! Bărbatul a recunoscut tot! Acesta e filmul care a inspirat-o pe criminala de la metrou: „Am fost cu ea la film. Când am ieșit de acolo a…”

A trecut deja o săptămână de zile de când Magdalena Șerban a împins-o pe Alina Ciucu în fața metroului, iar noi detalii halucinante continuă să iasă la iveală despre trecutul ei.

Bărbatul alături de care a trăit Magdalena Şerban în ultima lună a făcut mărturisiri incredibile despre viaţa ei.

Acesta a dezvăluit că o cunoaşte pe Magdalena de puţin timp, însă aceasta i-a povestit multe detalii despre trecutul ei.

„Mama ei era o femeie de moravuri uşoare. Tatăl ei era un om violent şi nu-i dădea de mâncare, o familie destrămată. Ne-am cunoscut la un cămin de nefamilişti, stăteam în anexe diferite. În Spania mi-a spus că a adus-o o prietenă şi tot ea a dus-o la bărbaţi. Mi-a spus că părinţii au divorţat şi ea a stat cu mama ei. Mi s-a părut o fată la locul ei, am fost surprins, mi-a dat telefon poliţia şi mi-a spus să nu mai vorbesc cu ea că este arestată.

Am fost cu ea la film, la „Crima din Orient Express”, în celelalte săli erau desene animate, dar nu a vrut. După ce am văzut filmul a vrut să mă mut cu ea la Bucureşti, dar i-am spus că am serviciu şi nu pot să-l las. A stat cu mine două-trei zile acasă. Nu am avut relaţii sexuale cu ea pentru că eu sunt un om religios. O luam la suc, o chemam să facă curăţenie. În cele trei zile nu mi-a dat de înţeles că este în depresie. Eu îi mai dădeam pâine, de mâncare. Într-o lună a făcut foamea că au dat-o afară de la serviciu că nu dădea rest bine la clienţi.

Visa ca prin acest proces pe care l-a avut să devină milionară. Puteam să fiu eu prima dată victima ei. Bărbatul ei a părăsit-o pentru o femeie mai tânără. Probabil suferea din dragoste”, a spus bărbatul care a cunoscut-o în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Sursa: wowbiz.ro

 

CITEȘTE ȘI: Parcă și-a simțit sfârșitul! Alina Ciucu a făcut ceva cutremurător cu o săptămână înainte de a fi ucisă: ,,Mai avea doar…”

 

Cu numai o săptămână înainte să fie împinsă în fața metroului, Alina Ciucu a luat o decizie care abia acum poate părea cel puțin stranie, aceea de a-și închide conturile de pe rețelele de socializare. O fostă colegă de facultate a Alinei a dat o declarație cutremurătoare pentru Antena 1. Tânăra a povestit că cu numai o săptămână înainte de a muri, Alina și-a închis toate conturile de socializare, parcă presimțind tot circul mediatic în care va fi introdusă fără voia ei.

Iată declarație fostei colege de facultate a Alinei Ciucu:

„L-a închis acum o săptămâna! Cei din presa au confundat-o cu altă persoană. Mai avea doar contul de Instagram! Nu merită asta, ea care iubea și se bucura de miracolul vieții! Când am văzut acele imagini, am izbucnit în plâns! Nu îmi pot imagina durerea fizica simțită, frica și toate trăirile prin care a trecut! Nimeni nu merita un sfârșit ca acesta, nici noi, nici animalele, nimeni! E cumplit să realizezi că trăiești într-o societate, care teoretic ar trebui să progreseze, dar care se îndrepta spre aceste orori! Eu am o vorbă, „Haideți să fim oameni buni, că de frumoşi şi deștepți e plină lumea”.

Magdalena Șerban, femeia responsabilă pentru tragedia de la metrou în urma căreia o tânără în vârstă de 25 de ani a murit, a fost mutată, miercuri seara. Ea a părăsit Arestul Central al penitenciarului Jilava după ce a reclamat că nu se simte bine, astfel că a fost dusă la spitalul penitenciar Jilava, unde va rămâne timp de 30 de zile. După o expertiză amănunţită, anchetatorii vor decide dacă o vor închide sau nu într-un spital cu măsuri de siguranţă sporite.

Se pare că într-o primă instanță, Magdalena Șerban ar fi fost băgată în aceeași celulă cu alte femei, însă acestea au protestat față de prezența ei alături de ele, iar conducerea arestului a fost obligată să ia măsuri, tocmai de aceea a fost apoi mutată într-o altă celulă.

„Femeia se află în custodia Spitalului Penitenciar Jilava şi este supravegheată din punct de vedere medical. Ea a fost adusă pe 13 decembrie, ieri seară. Medicul curant va decide, în funcţie de diagnostic, perioada spitalizării”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Spitalului Penitenciar Jilava, Denisa Ene.

Dan Antonescu, psiholog criminalist, a povestit pentru wowbiz.ro care ar putea fi pericolul cu oameni precum Magdalena Șerban sau care ar putea fi pericolul eliberării acesteia:

„Este una din problemele care ii framante pe multi dintre cei care lucreaza in acest domeniu, al combaterii infractiunilor comise cu violenta. Oamenii acestia sunt imprevizibili prin reactie. E usor sa discutam despre cei care ar trebui sa ia atitudine, sa aiba reactie, in anumite momente. Ii vedem pe cei dintr-o statie de metrou, o gara…oriunde. E usor sa dau exemplu 5-6 cazuri similare, de oameni care habar nu aveau ca au comis crimele respective.

Ei au auzit vocile lor, in capul lor si s-au trezit in fata anchetatorilor. Aici este problema. Cine ii verifica pe acesti oameni, cine ii supravegheaza. Am avut situatii cand un schizofrenic, autor de omor, a fost internat conform legislatiei intr-o unitate spitaliceasca. A reusit sa plece de acolo, a mai comis o fapta, apoi s-a intors la spital. Am discutat cu el si mi-a zis „Am facut ce am facut”. El avea senzatia ca a facut ceva bine. A ramas inchis in spital si nici acum nu stie ca a facut ceva rau.

Aici este marea tragedie, ca familia, apropiatii, nu iau masuri. Pentru a fi expertizat din punct de vedere psihiatric este necesar acceptul acestui om sau printr-o hotarare judecatoreasca. Unde am ajuns?”.

Sursa: Antena1.ro