Mașina li s-a stricat lângă groapa de gunoi, dar când s-au uitat mai atent în mormanul de gunoaie au înlemnit! Ce au putut să vadă acolo îi va urmări toată viața: „De pe drum nu se vedea nimic!”

Doi oameni din Marea Britanie au găsit gunoi aruncat ilegal pe un câmp, atunci când mașina li se stricase, nimic extraordinar până aici, dar când au privit mormanul urât mirositor mai atent, s-au speriat! Faptul că mașina li se stricase tocmai acolo devenise o binecuvântare…

Nu era sigur și sănătos pentru ei să rămână acolo, dar cei doi bărbați s-au apropiat și au observat un câine maroniu cu alb care zăcea ca un gunoi, alături de celelalte gunoaie. Și era încă viu. „Nu era vizibil de pe drum, și dacă nu ni s-ar fi stricat mașina, n-ar fi dat nimeni de el și probabil ar fi murit. Probabil a avut un înger păzitor azi”, a spus Rebecca Benson, inspector RSPCA.

Câinele, rasa Saluki, mai târziu botezat Penny, avea 18 luni și era pe moarte, nici măcar nu-și mai putea ridica capul. Cei doi bărbați au încercat să-l ajute, dar câinele nu putea sta în picioare și mai era și acoperit de nămol. Așa că i-au dat apă și l-au dus cât mai repede la veterinar. Se pare că fusese abandonat ca un gunoi de către foștii proprietari fiindcă avea nevoie să fie dusă la veterinar, se îmbolnăvise, așa că au scăpat de ea.

La aproape trei luni după ce a fost salvată, Penny și-a găsit un nou cămin, de data aceasta unul iubitor și fericit.

CITEȘTE ȘI:

Cele mai fertile zodii în 2018! Vești extraordinare pentru nativii acestor zodii în Anul Câinelui de Pământ. Zodiacul chinezesc nu greșește!

Anul 2018 este marcat de Anul Câinelui de Pământ, ceea ce înseamnă că, potrivit zodiacului chinezesc, există trei zodii care vor fi cele mai fertile anul acesta: Pești, Vărsător și Taur!

Iată mai multe detalii despre fiecare zodie în parte:

Pesti
Nativii Pesti intra intr-o faza foarte importanta din viata lor in anul 2018, an in care cele mai mari dorinte si ambitii se implinesc. Planetele ii vor ajuta pe nativii Pesti in 2018 sa faca chimbari radicale in viata lor. Pestii se afla printre cele mai fertile zodii in 2018 si astfel, isi cu ajutorul planetelor care lucreaza in favoarea lor, nativii Pesti isi vor implini visul de a deveni parinti in 2018.

Varsator
Pentru nativii Varsator, anul acesta Venus va fi pozitionat favorabil aducand in viata acestor nativi iubire, o viata sociala activa si satisfactii in plan familial.
Si Varsatorii se afla printre cele mai fertile zodii in 2018 si cu influenta planetei Venus si nativii Varsator vor deveni parinti in 2018.

Taur
Anul 2018 va aduce pentru nativii Taur pace, libertate si un climat baxat pe relaxare datorita tranzitiei lui Pluto prin casa Capricornului. Pentru nativii care deja se afla intr-o relatie, anul 2018 anuce intarirea relatie pentru a rezista tuturor testelor. Aflati in top cele mai fertile zodii in 2018, si sansele nativilor Taur de a deveni parinti in 2018 sunt foarte mari, iar „mostenitorii” vor fi intampinati cu bucurie nemarginita in familia nativilor Taur.

Sursa: unica.ro