Medicii i-au pus dansatoarei Jasmine un diagnostic crunt care i-a dat viața peste cap! Din păcate, e adevărat… Adevăratul motiv pentru care nu mai dansează de un an e tragic!

Cunoscuta dansatoare Jasmine s-a retras din industria dansului în urmă cu un an, timp în care nu a mai apărut la televizor, dar puțini sunt cei care știu adevăratul motiv pentru care a luat această decizie. Frumoasa blondină nu a mai avut voie să danseze deoarece a fost obligată să urmeze un tratament extrem de complicat.

Jasmine a fost diagnosticată cu hernie lombară cervicală, acesta fiind adevăratul motiv pentru care a fost nevoită să nu mai danseze. A trecut prin luni întregi de tratament, iar acum ea crede că este pregătită să urce din nou pe scenă, totodată, dansatoarea conduce și un restaurant cu specific libanez.

Iată ce a declarat despre situația ei, în cadrul unei emisiuni televizate: „Am avut probleme de sănătate: hernie lombară şi cervicală. E mai greu să dansez, te resimţi şi nu mai ai aceeaşi performanţă. Mi s-a recomandat operaţia. O pauză foarte mare îmi trebuia şi automat repaus total. am zis nu. Am continuat să fac sport şi chiar am simţit că nu e ok. Am găsit un tratament, injecţii cu ozon, timp de o lună de zile nu am avut voie să fac nicio mişcare. Făceam injecţii în coloană. Mi-am revenit în mare parte. Eu am continuat cursurile de belly dance, nu am putut să mă abţin. Eu zic că trebuie să mai fac o lună de tratament, apoi să fiu aptă pentru dans”.

CITEȘTE ȘI: 

Loredana Chivu, petrecere de lux la 28 de ani! Iubitul blondinei a dat totul din casă! Ce iubește cel mai mult la Lore

Loredana Chivu a împlinit 28 de ani și a sărbătorit în mare stil. Blondina pare acum mai fericită ca oricând la brațul iubitului ei și spune că aceasta a fost cea mai frumoasă aniversare pe care a avut-o vreodată!

Iată ce a declarat ea despre petrecere, potrivit wowbiz.ro: „Am stat o ora la machiaj, trei ore la par. Nu sunt toti invitatii, mai astept sa ajunga. Le multumesc tuturor ca au avut placerea sa vina alaturi de mine. Cu fiecare an care trece, imi doresc ceva nou si iau tot ce este mai bun. Ma simt ami puternica, mai isteaza. Traiesc fara regrete, merg inainte cu capul sus. Lipseste mama de aici, dar mama nu prea este cu cluburile. Ea mi-a luat aceasta cruciulita. Vreau sa-i spun ca o iubesc. Iubitul meu imi face foarte multe cadouri. Prezenta lui in viata mea este un cadou”.

„Imi place caracterul ei foarte mult. As schimba foarte putine la ea. Ea este o fata deosbita, se muleaza. Se mai schimba pe parcurs. Noi suntem de ani impreuna, pana acum totul este ok. Imi face de mancare, face curat, imi calca camasile. Inelul de logodna o sa-l primeasca cand vom fi amandoi 100% siguri ca totul merge ca pe roate. Eu sunt mai perfectionist si astept sa fie totul ca pe roate. Si eu imi doresc tot 3 copii”, a declarat iubitul Loredanei, conform aceleiași surse.

„Noi am mai locuit 2 ani de zile impreuna, acum stam din nou, dar am fost despartiti 1 an. Cand astepti inelul nu vine, asa ca e mai bine sa nu ai asteptari. Eu imi doresc 3 copii”, a mai spus Loredana.