Mesajul Biancăi Drăgușanu după ce a înlocuit-o pe Gabriela Cristea definitiv la TV! A făcut-o praf: „Nu trebuie să cerșiți simpatia…”

După ce a devenit oficială înformația că Bianca Drăgușanu a înlocuit-o permanent și definitiv pe Gabriela Cristea ca prezentatoare a emisiunii, vedeta a oferit o lecție de modestie. În timpul emisiunii pe care o prezintă, Bianca le-a îndemnat pe femeile frumoase să fie modeste, iată ce mesaj a avut ea: „Fetelor, fiţi modeste şi nu vă mai lăudaţi singure. Cine are ochi să vă vadă, vă vede, nu trebuie să cerşiţi simpatia, nu trebuie să fiţi decât aşa cum v-a lăsat Dumnezeu”.

În plus, se pare că șefii au primit-o pe Bianca, după vacanță, cu două surprize: i-au acordat titlul de titulară, dar au mai și investit suma de 100.000 de euro în noul decor. Surse din apropierea Biancăi Drăgușanu și a Gabrielei Cristea au declarat: „Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoarea emisiunii, nu se mai întoarce Gabriela Cristea. Şefii i-au pregătit şi o surpriză: un decor nou! Gabriela spera să revină pe micul ecran şi chiar a fost de vreo patru ori la discuţii cu turcii, însă degeaba. Mai mult decât atât, şefii postului TV au băgat 100.000 de euro în noul decor, care a fost conceput astfel încât să i se potrivească Biancăi. E un decor de vis! A fost o mega-surpriză pentru ea. Bianca i-a convins pe şefi că merită să rămână cu audienţele şi disciplina ei, pentru că este foarte punctuală şi pentru că s-a dedicat proiectului pe care l-a avut pe mâini în ultimele luni”.

Sursa: cancan.ro

CITEȘTE ȘI: 

Vaida a rămas fără emisiune! Ce a declarat Simona Gherghe despre ea: „Cea care mi-a ținut locul în tot acest timp…”

Simona Gherghe a revenit la cârma emisiunii sale, după 9 luni de absență, timp în care a fost extrem de ocupată: a adus pe lume o fetiță, pe Ana Georgia. „Vreau să vă mărturisesc că mă simt puţin ciudat, revin după o absenţă de nouă luni, când am născut o fetiţă. Vreau să vă mulţumesc foarte mult şi vreau să îi mulţumesc Mirelei Vaida, pentru a ţinut aproape publicul emisiunii, dar o să revină curând, se va întoarce o să aibă emisiunea, dar o las pe ea să vă spună mai multe”, au fost primele cuvinte ale Simonei Gherghe, atunci când a păşit în platou.

„Vreau să îi mulțumesc Mirelei Vaida, cea care a fost gazda emisiunii în timp ce eu am fost plecată. A făcut o treabă extraordinară și nu numai că a păstrat publicul emisiunii și a adus și fanii emisiunilor pe care le-a prezentat până acum. Dar nu o să stați departe de Mirela, pentru că se va întoarce aici, cu emisiunea ei”, a mai spus Simona Gherghe.

Fiind o mamă dedicată și fericită, Simona Gherghe a făcut câteva mărturisiri și despre fetița sa, care a făcut deja primii pași, deși are doar șapte luni și jumătate: „Stă sprijinită câteva secunde, e încă mică, are şapte luni şi jumătate, trebuie să aibă răbdare. Şi ea şi noi, ei îi place foarte mult în braţe şi e din ce în ce mai greu.Trebuie să reconfigurăm mobila. Mama mă va ajută, Răzvan când va veni de la muncă, eu până voi pleca la muncă.

E o luptă în sufletul meu, toate mamele care au fost nevoite să se întoarcă la muncă ştiu asta. Am stat tot timpul împreună şi sper să nu fie o despărţire cu lacrimi. Crăciunul a fost minunat, Ana a reacţionat foarte frumos, ţipa de bucurie, a fost foarte emoţionant. Au fost nişte Sărbători foarte speciale. Am fost şi cu ea de Revelion, aşa că am stat acasă. Poate la anul vom pleca.

Păcat că a lipsit zăpada, vreau să mergem să o dăm cu săniuţa. Cel mai frumos cadou din viaţă noastră a venit, jur, îmi doresc sănătate pentru ea şi pentru noi, atât. Nu ştiu ce va urma, dacă va mai veni un alt copil”.