„Mi-a spus că nu o mai prind în viață” De ce se temea Israela? Cu două zile înainte să fie găsită fără suflare în baie, i s-a întâmplat ceva îngrozitor! Prietena Israelei face dezvăluirea cutremurătoare

Israela Vodovoz a fost găsită fără suflare în locuința ei, pe data de 9 martie. O prietenă a vedetei a acceptat invitația unei televiziuni și a vorbit despre ultimele clipe petrecute alături de ea, făcând, însă, în același timp, și dezvăluiri dureroase.

„Am vorbit cu Israela cu două zile înainte să moară, era speriată. Am sunat-o după interviu şi când a răspuns mi-a spus în engleză: this is the police, what do you want?! i-am spus că sunt eu şi şi-a schimbat vocea, era foarte speriată, posibil că a primit nişte ameninţări, ea a răspuns în engleză avea o voce răguşită şi mi-a spus să o scuz că are nişte probleme, nu ştiu cine o sunase şi ea nu cunoştea numărul de pe care am sunat-o. Era un număr străin, am vorbit vreo 45 de minute şi am vorbit despre relaţia cu Liviu şi suferea foarte mult. A dat multă dragoste unei persoane nepotrivite, mi-a spus că a piedut mulţi bani şi a vândut tot, mi-a spus că nu o să o mai prind în viaţă că astmul o omoară, i-am spus să nu vorbescă aşa, s-a încheiat discuţia, am vorbit foarte mult timp.”, a declarat prietena Israelei, potrivit spynews.ro.

VĂ AMINTIM CĂ:

După trecerea în neființă a Israelei Vodovoz, pare că scandalul va continua sub forma războiului aprig pe averea răposatei… Iar războiul va fi unul lung fiindcă, spre surprinderea tuturor, Liviu Arteni, fostul ei soț, bărbat de care a divorțat în secret chiar anul trecut, are dreptul să moștenească o parte din averea milionarei.

„La cum o cunoașteți pe Israela, credeți că ar fi putut lăsa pe cineva de izbeliște? Nu, ea era de o generozitate ieșită din comun”, a declarat avocata Israelei Vodovoz. Mai mult, avocata Rodica Bucur a mai precizat că Liviu Arteni este parte din masa succesorală, conform contractului pe care l-au făcut în fața notarului, în momentul divorțului.

„Nu știu exact ce cotă de moștenire are și nici nu știu care este averea despre care discutăm. Dar Liviu Arteni va avea dreptul la o parte din ceea ce a rămas după doamnă. Divorțul, care a avut loc, anul trecut, în fața unui notar cât se poate de serios, parafat și semnat în prezența părților, prevede asta”, a explicat Rodica Bucur, potrivit spynews.ro.

Vă amintim că în urmă cu un an, Liviu Arteni declara că se află într-un adevărat impas și că cerșește prin diferite țări din Europa. Despre acest lucru el a vorbit, prin intervenție telefonică, în cadrul unei emisiuni televizate: „Da, cerșesc pe stradă! Am mâncat din tomberon și am întrebat oameni dacă ar putea să mă ajute cu un euro măcar să-mi iau și eu o pâine și o sticlă de vin. M-am certat cu pescărușii pentru o bucată de pâine. Atât de rău am ajuns! Dorm pe stradă și mă spăl pe plajă…Regret că am supărat un suflet ca Israela”, declara Liviu Arteni, în urmă cu un an.

Autopsia a durat trei ore, iar legiștii au stabilit că decesul nu a fost unul traumatic: „Cu certitudine, nu vorbim de un deces traumatic, produs prin violență. Nu au fost găsite nici un fel de urme de violență pe corpul femeii. Decesul a survenit ca urmare a unei puternice hemoragii digestive, adică o acumulare mare de sânge care a ajuns în burtă, pe fondul unei boli mai vechi. Au fost recoltate probe pentru anatomie patologică și pentru toxicologie pentru a stabili cauzele care au condus la această sângerare abundentă. Când vom avea și aceste rezultate, vom definitiva raportul medico-legal cu privire la cauzele acestui deces”, au explicat surse judiciare, potrivit libertatea.ro.

De acest caz s-au interesat, telefonic, reprezentanți ai Ambasadei Israelului la București care se vor implica, spun unele surse, în demersurile care pentru repatrierea trupului femeii în Israel.