Mihaela Borcea a trecut prin momente cumplite recent! Acum însă și-a făcut prima apariție după operație! Cum arată acum afacerista. Imagini în articol:

Mihaela Borcea a suferit o operatie, recent, intr-un spital din Austria. In weekend, afacerista a avut deja prima aparitie publica! 

Mihaela Borcea a trecut prin momente cumplite recent! Afacerista a fost operata la picior, intr-un spital din Austria. Interventia a decurs bine, iar fosta sotie a fostului actionar de la Dinamo a revenit acasa. In weekend, ea a avut prima aparitie publica.

Mihaela avea probleme la un picior de mai multa vreme. Ea se accidentase pe partia de schi, iar in ultima perioada avea dureri mari care-i dadeau batai de cap. Afacerista nu a mai amanat interventia chirurgicala, asa ca s-a urcat in avion si si-a luat zborul catre Austria. Ea s-a internat la un spital de acolo si s-a lasat pe mana medicilor care au operat-o imediat, iar interventia chirurgicala a fost una reusita. Acest lucru se observa si din imaginile realizate in weekend!

Prima aparitie a Mihaelei Borcea, dupa operatie, a fost la Gala Superkombat, actiune ce s-a desfasurat in propriul ei centru de evenimente. Afacerista era vesela, cu zambetul pe buze, a interactionat cu toata lumea si s-a bucurat sa revina la activitatile sale. Mai mult, desi proaspat operata, vedeta a putut sta in picioare mai mult timp fara sa aiba dureri.

 

Iată aici imaginile:

Mihaela Borcea, prima aparitie dupa operatie! Cum arata afacerista – Foto!

Mihaela Borcea, prima aparitie dupa operatie! Cum arata afacerista – Foto!

Mihaela Borcea, prima aparitie dupa operatie! Cum arata afacerista – Foto!

Sursa: wowbiz.ro

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Fuego, mesaj tragic! Artistul nu a mai rezistat și a spus tot: „Va fi prea târziu…” Vrea să afle toată lumea, din păcate…

Paul Surugiu, alias „Fuego”, este iubit de sute de fani, însă pare că, o dată cu fiecare apariție, fanii lui îl îndrăgesc și mai tare. Ei bine, așa s-a întâmplat și datorită unui mesaj extrem de emoționant pe care l-a transmis fanilor și prietenilor. Cântărețul a dorit să tragă un semnal de alarmă pe contul personal de pe o rețea de socializare:

„Vreau să vă zic că e frumos să dai și să primești vești, să fii cel care aduce cu sine o bucurie. E mai ingrată situația atunci când ești purtătorul unui mesaj mai trist, dar chiar și așa, veștile ne țin pe jar și ne aduc cu picioarele pe pământ, lucru care nu ne-ar strica multora dintre noi.

Asta pentru că prea suntem cu capul în nori și îi uităm pe cei ce sunt cu adevărat lângă noi, cu inima și creierul lor, susținându-ne pe deplin. Și uite așa, putem ajunge să-i pierdem dacă nu avem grijă de ei și dacă ne păstrăm în lumea viselor. Încercați, prieteni, să fiți raționali și să nu lăsați instinctele să vă ghideze în viață! Uneori va fi prea târziu ca să mai schimbăm ceva!”, a scris artistul pe Facebook.