Mihaela Tatu este de nerecunoscut! A reușit să slăbească 20 de kilograme rapid, iar acum a devenit model! Uite cum a pozat vedeta…

A avut ambiția să slăbească și a reușit! Nici mai mult nici mai puțin de 20 de kilograme a topit Mihaela Tatu (54 de ani), fosta prezentatoare a emisunii ”De 3x femeie”, de la postul Acasă TV. Iată că noua siluetă îi permite Mihaelei să poarte rochiile dorite și alte ținute vestimentare cambrate. Noua înfăţişare nu a ajutat-o doar să-și recapete încrederea în ea, ci și să fie solicitată pentru a face reclamă unui magazin care comercializează haine pentru femei, în Oradea, astfel că doamna Tatu a avut ocazia să pozeze în rol de fotomodel. Îmbrăcată în rochițe cu croi clasic, în culorii vii, vedeta le-a îmbiat pe orădence să-i fie alături la inaugurarea buticului amplasat în mall.

 

Mihaela Tatu face reclamă la un magazin de haine

 

Mihaela Tatu arată şi se simte excelent. Fosta prezentatoare a topit 20 de kilograme şi spune că nu e vorba numai de dietă.

Deşi s-a retras din lumina reflectoarelor de ani buni, admiratorii Mihaelei Tatu sunt în continuare interesaţi de viaţa ei. În prezent, ea este trainer de dicţie şi dezvoltare personală, dar are şi alte proiecte.

Mihaela Tatu s-a schimbat foarte mult şi din punct de vedere fizic. A slăbit foarte mult, iar asta a ajutat-o la sănătate.


„Acum mă simt confortabil în viaţa mea. M-am hotărât să trăiesc fain şi trăiesc fain bucurându-mă de orice. Sunt sănătoasă, îmi văd de obiectivul meu, mă simt bine. Pe lângă faptul că sunt sănătoasă şi că arăt bine, îmi văd de obiectivul meu. Adică fac sport, fac masaj şi mă simt foarte bine. asta între două oraşe, între două cursuri, între două evenimente”, a spus ea, la Antena Stars.

Mihaela Tatu a slăbit spectaculos în ultimul timp, aşa că a dezvăluit care sunt ingredientele care au ajutat-o să ajungă la o forma fizică extraordinară, dar şi care este metoda sigură prin care dă jos kilogramele.

La 54 de ani, Mihaela Tatu iubeşte din nou, a slăbit şi arată foarte bine şi este mai veselă ca oricând. Vedeta a dezvăluit seceretul său, dar şi o metodă de slăbire pe care multe femei o ignoră.

„Procesul, indiferent ce metodă alegi ca să dai jos kilogramele, există două ingrediente la care nu trebuie să renunţi pentru că sunt de baza: voinţa şi disciplina. Eşti ceea ce alegi să fii. (…) Iau o pauză, în pauza aia de două luni am grijă nu să mai dau jos, ci să mă menţin, apoi iar începi. (…) În ziua respectivă mănânc, a doua zi am grijă şi încep iar cu voinţă şi disciplină. Am învăţat să mă abtin. Dacă nu poţi, atunci eşti ceea ce accepţi tu să fii”, a spus Mihaela la „Vorbeşte lumea”.

Motivul pentru care şi-a dorit această schimbarea este şi noul iubit al vedetei, de care este îndrăgostită nebuneşte.

 

 

Sursa cancan.ro, click.ro