Mihai Mitoseru, urmarit de un Blestem infiorator! Este a treia nunta pe care o amana din cauza mortii! Prima logodnica i-a murit intr-un accident cumplit, iar acum…:

Mihai Mitoseru a amanat nunta de trei ori. In toate cele trei cazuri din cauza mortii. Omul de televiziune pare urmarit de blestem.

Prima data trebuia sa se insoare in urma cu 16 ani, atunci cand logodnica din acel moment a murit intr-un accident rutier. A doua oara, a amanat nunta cu Noemi, anult trecut, atunci cand tatal prezentatorului a murit. „A murit tata, de aceea am amânat nunta, la scurt timp mama şi-a scos un rinichi. Nunta trebuia să fie pe 12 iulie, dar o să o facem în anul 2017, de ziua lui Noemi”, declara Mihai Mitoseru la acea vreme.

Din pacate, nici anul asta nu a fost cu noroc, potrivit cancan.ro, nunta urmeaza sa fie amanata si de aceasta data, dupa ce tatal lui Noemi s-a stins din viata. „Mi-a crescut tensiunea când am aflat. Cu Noemi nu se poate discuta, e sărăcuţa disperată, iar despre nunta lor nu e momentul să vorbim. Probabil se va amâna. Măcar de apuca bietul om nunta fetei”, a declarat Camelia Mitoseru.