Mihai Petre, în culmea fericirii. Soția lui a făcut anunțul, e mândră și a ținut să se afle de la ea! Fanii sunt în al nouălea cer, iată imaginea incredibilă. Felicitări!

Foto: livearad.ro

Fericire uriașă în familia lui Mihai Petre. Soția lui a ținut să împărtășească cu prietenii ei o veste minunată: la vârsta de 36 de ani este din nou însărcinată. Soţia cunoscutului coregraf, Elwira Petre, este însărcinată din nou, iar frumoasa lor familie va deveni mai mare cu un membru. Mihai Petre, în vârstă de 38 de ani, şi soţia sa Elwira Petre, în vârstă de 36 de ani, se pregătesc să devină din nou părinţi, iar fericitul eveniment va avea loc, cel mai probabil, în vară.

Cei doi mai au un copil, pe Catinca. Elwira Petre și-a anunțat amicii virtuali că este însărcinată publicând o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie roșie, iar burtica i se vede destul de bine.

„Happy!!! #family #baby #babygirl #babyboy #catinca #happy #momtobe #pregnant #happymom #thankful #love #dziecko #szczęście #mama @mihaipetreofficial” a scris Elwira Petre în dreptul fotografiei. Fanii au fost extrem de entuziasmaţi şi s-au grăbit să o felicite: „Felicitări! Sarcină uşoară şi multă sănătate!” i-a spus cineva. „❤ Felicitări!!” a fost un alt mesaj. „Felicitări! Să vă trăiască!” a fost o altă reacţie. Iată imaginea:

Iată o imagine cu prima lor fetiță, Catinca: 

CITEȘTE ȘI:

Toți prietenii își băteau joc de ei, îi spuneau că el e pitic și ea e perfectă, dar abia la nuntă, în fața altarului, le-au zis secretul incredibil de care nu știa nimeni. Cuvintele lor au șocat lumea

Elo și Mara demonstrează că dragostea adevărată încă există. Mara este perfectă, pare fata visurilor tuturor bărbaților, pe când Elo este un pitic care simte cât de imperfect e, însă soarta i-a adus împreună. Într-o lume plină de oameni care urăsc, Elo și Mara demonstrează că finalurile fericite încă există. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii emoționante și și-au jurat iubire veșnică prin cele mai frumoase jurăminte pe care le vei auzi vreodată.

Elo a spus: „Știi, am multe întrebări pentru Dumnezeu. de ce? De ce eu? Nu am primit răspunsuri până acum, dar acum ele sunt în fața mea. Înțeleg că tu ești răspunsul tuturor întrebărilor mele… Tuturor rugăciunilor mele… Și mult, mult mai mult. Cine ar fi știut că Elo cel imperfect va fi ales de Mara cea perfectă. Îți mulțumesc, Doamne!”

Mara, recunoaște că nici ea nu e perfectă: „Te voi iubi pentru totdeauna, și încă o zi. Nimic nu e mai important pentru mine decât iubirea pe care o simțim unul pentru celălalt. Și mă simt binecuvântată și recunoscătoare fiindcă tu mă iubești în ciuda imperfecțiunilor mele. Tu vezi mereu aurul, acolo unde eu sunt doar argint. Cred că sunt companionul pe care Dumnezeu l-a creat special pentru tine. Și promit să fiu brațele de care ai nevoie pentru a ajunge la stele, și picioarele de care ai nevoie pentru a face pașii cei mari. Brațele și picioarele mele sunt făcute pentru a fi extensii ale tale”.

Nu mai trebuie să spunem că în biserică toată lumea a început să plângă la auzul acestor cuvinte minunate. Cei doi au fost binecuvântați cu un băiețel perfect. Iată clipul de la nunta lor: