Mirabela Dauer a slăbit 14 kilograme fără regim: „Nu mi-am tăiat stomacul”. Artista și-a dezvăluit cum a reușit să slăbească atât de mult într-un mod care este complet sănătos. Uite care este secretul ei…

Mirabela Dauer a slăbit 14 kilograme printr-o metodă foarte simplă și fără a ține regim. Artista și-a dezvăluit modalitatea prin care a reușit să slăbească atât de mult într-un mod care este 100% sănătos. Se simte împlinită și este mulțumită de stilul ei de viață.

Mirabela Dauer folosește o metodă de slăbire de mai bine de 3 ani și jumătate și funcționează perfect. Aceasta nu și-a făcut nicio operație în acest scop iar modalitatea sa de slăbire este una sănătoasă.

„Nu știu dacă mai pot să ajung la “slăbiciunea aia” dar am mai slăbit acum 14 kg. Eu nu țin regim pentru că eu sunt gurmandă și nu pot să țin regim. Nu am cum să țin regim. Numai dacă mănânci ceva, eu salivez”, a declarat Mirabela pentru AntenaStars.

Artistei îi este dificil să se mai bucure acum cu adevărat de toate mâncărurile din cauza faptului că nu mai poate mânca.

„Acum e mai greu, mi-e poftă și nu pot mânca. Nu mi-am tăiat stomacul pentru că nu era necesar dar beau apă fiartă cu lămâie pe stomacul gol de 3 ani și 6 luni. Singurul lucru pe care îl fac și este extraordinar. Acum 3 ani și jumătate, stilista mea mi-a zis să beau apă fiartă cu lămâie, ea bea și cu miere dar mie nu-mi place mierea, mie nu-mi place nimic dulce. Apă fiarta cu lămâie pe stomacul gol. Pe vremuri se făcea așa. Nu a făcut decât să-mi strângă stomacul”, a spus vedeta.

 

 
Sursa: click.ro