Mirabela Dauer, probleme de sănătate din cauza unei diete celebre, folosită de majoritatea românilor! Cântăreața a fost la un pas să ajungă la spital! Cura i-a afectat rinichii…

Mirabela Dauer se numără și ea printre vedetele care au încercat să scape de surplusul de kilograme urmând dieta Dukan. Spre deosebire de alte vedete care au ajuns la spital, Mirabela se consideră norocoasă că a oprit regimul înainte de a ajunge pe mâna medicilor. Totuși, artista a avut probleme de sănătate.

Regimul Dukan, bazat, în principal, pe produse hiperproteice, a ajutat multe vedete de la Hollywood să ajungă la silueta ideală, printre cele mai cunoscute exemple fiind Jennifer Lopez și supermodelul Gisele Bundchen.

Și în România au fost mai multe vedete care l-au urmat și au reușit să slăbească spectaculos, cum ar fi Luminița Anghel sau Bodo, dar și artiști precum Nico sau Diana Matei care au ajuns la spital cu probleme de sănătate.

Mirabela Dauer a încercat și ea, în urmă cu câțiva ani, acest regim și s-a pricopsit și ea cu probleme. Cântăreața a urmat dieta timp de 6 luni, însă nu se simțea deloc bine, în plus, i-au fost afectați și rinichii. De atunci, vedeta nu vrea să mai audă de nicio cură de slăbire.

“Eu nu țin nicio dietă. Am ținut, m-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ținut tot ce există, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ținut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis “Gata!”… pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Proteine multe… și eu și așa sunt mâncătoare de carne… “, a declarat Mirabela.

 

Sursa: wowbiz.ro

 

 

Citește și Cel mai tulbure secret din viața Mirabelei Dauer. Unde se ascunde fiul ei?

Îl cheamă Alexandru Popovici, însă nimeni nu știe aproape mai nimic despre el. Este vorba despre fiul aproape renegat al Mirabelei Dauer, copil după care a suferit când a fost luat de lângă ea, însă de care nu mai vrea să audă în prezent.

Acesta este cu siguranță cel mai tabu subiect din viața cântăreței și este aproape imposibil să obții vreodată de la ea detalii despre Nanu, căci așa este alintat fiul ei, Alexandru Popovici. Lucrurile s-au cam tranșat pentru todeauna când copilul avea 3 ani, iar artista s-a decis să se separe de tatăl lui. Nu și-a dorit să-și piardă copilul în detruimentul unei mame vitrege, asta a susținut foarte vehement însă atunci când și-a făcut curaj să vorbească despre acest subiect.

Prietenii Mirabelei Dauer au declarat la un moment dat presei că Nanu își caută mama doar pentru bani, iar dacă ea nu îi dă, acesta dispare.

„Am făcut tot ce trebuie pentru a-mi recupera fiul. Nu s-a putut și nu mă interesează dacă voi fi acuzată pe veci pentru acest lucru. Mai mult nu puteam face. Acum, băiatul meu nu mai există”, declara cântăreața în presă, în 2012.

Despre Nanu nu mai știe nimeni nimic în prezent, și tot ce se vechiulează este că după ce a plecat în Statele Unite ar fi dat de probleme.

 

Sursa click.ro