Mirele surd nu știa de ce mireasa s-a oprit brusc și nu vine la altar, dar când și-a dat seama ce face a izbucnit în lacrimi, la fel și toți invitații! Nimeni nu putea crede așa ceva! Ce făcuse mireasa cu 3 luni în urmă i-a distrus…

Nunțile sunt ocazii speciale și fericite în sine, dar poate că și mai special este să citești despre gesturile minunate realizate din pură iubire, în cadrul acestor evenimente. Ceea ce o mireasă, Elizabeth, a făcut pentru viitorul ei soț a lăsat milioane de oameni care au văzut clipul, în lacrimi.

Elizabeth și Scott urmau să se căsătorească pe 27 ianuarie 2018, în Sydney, Australia. Totul fusese perfect. În timp ce mireasa elegantă intra în cameră cu fiul ei, se pregătea pentru momentul ce mare, care urma să fie o surpriză uriașă și total neașteptată pentru mire.

Scott a început să nu mai audă la vârsta de 5 ani, iar trei zile mai târziu era surd. În timp ce Elizabeth se pregătea să meargă către altar, un cântec a început să ruleze pe fundal. Cei doi miri se întâlniseră în urmă cu 2 ani, iar femeia cu doi copii era atât de îndrăgostită încât începuse chiar de atunci să învețe limbajul semnelor.

Cu trei luni înainte de ziua cea mare, Elizabeth a învățat să spună versurile piesei de dragoste în limbajul semnelor. Imediat ce Scott și-a dat seama ce făcea mireasa lui, a izbucnit în lacrimi.

Elizabeth a declarat, după ce clipul de mai jos a devenit viral: „Am primit mesaje din toată lumea. Preferatele mele au fost cele de la părinții cu copii cu dizabilități, mi-au spus că le-am dat speranță că într-o zi și copiii lor vor găsit dragostea adevărată.”

Iată cum s-a întâmplat totul:

CITEȘTE ȘI: 

Fericire mare în familia „Mireasă pentru fiul meu”! Corina a născut. Prima poză cu fetița ei și a lui Traian: „Lumea mea. Fiica mea…”

Vești minunate pentru fanii și telespectatorii emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”: Corina și Traian, cei doi foști concurenți participanți, au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu puțin timp. Fetița lor a venit pe lume perfect sănătoasă. La numai câteva ore după ce fetița s-a născut, Corina și Traian s-au fotografiat alături de micuța lor, fiind primul tablou de familie. Cei doi strălucesc de fericire!

„Nu există fericire mai mare în lume. Lumea mea. Fiica mea”, a scris Traian, fost concurent la „Mireasă pentru fiul meu” în dreptul primului lor portret de familie. Amândoi sunt cu zâmbetul pe buze, fericiți că și-au strâns în brațe fetița pentru prima dată!

Corina și Traian, unul dintre cele mai iubite cupluri din cadrul emisiunii, s-au despărțit la scurt timp de la ieșirea din competiție, însă în urmă cu câteva luni au hotărât să își mai dea o șansă, iar în luna mai a anului trecut, s-au căsătorit.

Iată imaginea fericirii lor: