Momente cumplite pentru Mădălin Ionescu, și-a ieșit din minți de nervi: ,,Nu vă imaginați prin ce am trecut ieri! De acum încolo nu mai tac!” Ce s-a întâmplat, declarația completă

Mădălin Ionescu este extrem de supărat pe întreaga lume, s-ar părea. Prezentatorul nu mai poate îndura răutățile celor din jur, așa că a luat o decizie cu scopul de a-i proteja pe cei dragi: să nu mai tacă.

În ultima perioadă s-au speculat multe lucruri despre Mădălin Ionescu, mai ales după ce fostul prezentator și-a părăsit postul din cadrul unei emisiuni televizate pentru a fi alături de familie.

El a făcut câteva mărturisiri emoționante, ocazie cu care a asigurat pe toată lumea că își va proteja familia cu orice preț. S-ar putea ca izbucnirea lui să aibă legătură cu o întâmplare prin care a trecut Cristina Șișcanu, soția sa.

Cineva a încercat să îi spargă contul de Facebook, iar ea a apelat la autorități pentru a afla adevărul.

Iată ce a declarat Mădălin Ionescu, într-un mod foarte categoric:

„Iubirea adevărată trece prin foarte multe incercări! Este incredibil câte planuri abuzive construiește Universul împotriva celor care se iubesc din tot sufletul!

În noaptea asta mi-am jurat să nu mai las niciun fel de eveniment să mă afecteze! Voi fi că o stâncă de granit! Nu voi mai ceda în față loviturilor niciun milimetru din inima mea!

Îmi voi proteja familia cu orice preț! Nu știți prin ce am trecut în ultimii ani! Nu vă imaginați prin ce am trecut ieri! De acum nu mai tac!”

Sursa: libertatea.ro