Monica Gabor, clipe de neuitat alături de familia lui Mr. Pink de Paștele Catolic. Gestul înduioșător făcut de „fiul vitreg” pentru româncă:

Monica Gabor a avut două motive să petreacă pe 1 aprilie: au fost Floriile, iar creștinii catolici au sărbătorit Paștele. Modelul a împărtășit fanilor cum a arătat pentru ea această sărbătoare importantă, dar și alături de cine a fost la masa întinsă în această zi specială. Mai mult, în două dintre fotografiile urcate pe o rețea de socializare se vede cât de apropiată este de fiul iubitului ei chinez.

În vârstă de 30 de ani, frumoasa româncă a sărbătorit Paștele Catolic împreună cu Mr. Pink, câteva rude și prieteni. Deși a avut o perioadă când era reținută în a face publice imagini din viața privată, acum, Monica Gabor nu ezită să dezvăluie unele momente speciale petrecute alături de cei dragi.

Dintre pozele urcate pe Instagram Story, două au strânit controverse și i-au împărțit pe internauți în două tabere. Și asta pentru că într-una dintre imagini, românca apare în timp ce ar urma să se sărute pe buze cu „fiul vitreg”. Deși nu se știe sigur dacă asta a urmat, vă reamintim că Monica Gabor nu ar fi singura vedetă din România care are acest obicei nu tocmai recomandat de medici. Antonia și Alex Velea își sărută copiii pe buze.

Chiar și cei care au fost consternați de ipostaza aceasta, au recunoscut că imaginea cu Antony care își sărută pe frunte „mama vitregă” le-a topit inimile. „Ești o femeie minunată, meriți să fii fericită”, „Te admir enorm pentru femeia care ai devenit” sunt două dintre mesajele primite recent de Monica Gabor de la fanii ei.

 

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de aproape 10 ani

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă în 2007, iar în 2011, ei au divorţat. După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink. La începutul acestui an, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe „fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Antony.

Sursa: cancan.ro

 

 

CITEȘTE ȘI:

Fuego, mesaj tragic! Artistul nu a mai rezistat și a spus tot: „Va fi prea târziu…” Vrea să afle toată lumea, din păcate…

Paul Surugiu, alias „Fuego”, este iubit de sute de fani, însă pare că, o dată cu fiecare apariție, fanii lui îl îndrăgesc și mai tare. Ei bine, așa s-a întâmplat și datorită unui mesaj extrem de emoționant pe care l-a transmis fanilor și prietenilor. Cântărețul a dorit să tragă un semnal de alarmă pe contul personal de pe o rețea de socializare:

„Vreau să vă zic că e frumos să dai și să primești vești, să fii cel care aduce cu sine o bucurie. E mai ingrată situația atunci când ești purtătorul unui mesaj mai trist, dar chiar și așa, veștile ne țin pe jar și ne aduc cu picioarele pe pământ, lucru care nu ne-ar strica multora dintre noi.

Asta pentru că prea suntem cu capul în nori și îi uităm pe cei ce sunt cu adevărat lângă noi, cu inima și creierul lor, susținându-ne pe deplin. Și uite așa, putem ajunge să-i pierdem dacă nu avem grijă de ei și dacă ne păstrăm în lumea viselor. Încercați, prieteni, să fiți raționali și să nu lăsați instinctele să vă ghideze în viață! Uneori va fi prea târziu ca să mai schimbăm ceva!”, a scris artistul pe Facebook.