Monica Tatoiu, anunțul care șochează: ,,O să mor! Vreau să fiu incinerată!” Care e adevăratul motiv pentru care nu mai apare la televizor

Monica Tatoiu a dispărut de pe ,,sticlă” de câteva luni, iar acum femeia de afaceri a mărturisit pentru prima dată de ce a lipsit atât de multă vreme de la TV și când o vom putea revedea în emisiuni televizate.

Iată ce a declarat ea despre retragerea sa din lumina reflectoarelor:

,,Am plecat din studiourile de televiziune pentru că mă săturasem eu de mine. Pe 19 ianuarie revin la TV. (…) Dumnezeu mi-a dat înțelepciunea să nu mă fac de râs.

Ce e prea mult strică. De 15 ani în prima luni din noiembrie, mergem în același loc, dormim în același pat.

Pentru un organism bătrân soarele este mai important decât orice alt antiinflamator”, a spus Monica Tatoiu, la Antena 1.

Monica Tatoiu a mai spus că atunci când va muri, vrea să fie incinerată nu înmormântată.

,,Am vorbit cu fiu-meu și i-am zis: mă eu o să mor. Eu vreau să fiu incinerată, nu să fiu dusă cu popa”, a mai spus Monica Tatoiu.

În luna iulie Monica Tatoiu anunțat pe internet un alt motiv, ea a vorbit despre faptul că una dintre pisicile familiei a plecat de acasă și a promis că dacă aceasta se va întoarce, ea va lua o puază de la emisiunile de televiziune. În cele din urmă pisica rătăcitoare s-a întors.

„2 zile a fugit de acasă.Am promis că dacă se întoarce nu mai merg la TV. Acum 3 ore s-a întors. Așa că până in ianuarie „Auf wiederssen”. Știu că mulți se vor bucura. Mă concentrez pe cartea pe care o scriu”, a afirmat Monica Tatoiu, potrivit libertatea.ro.

„Am promis LUI și o să mă țin de cuvânt. Toată energia o să o pun în scris”, a completat Monica Tatoiu.

Surse: vip24.ro, libertatea.ro

Te-ar putea interesa și:

Oana Radu, atac la Oana Zăvoranu şi soţul ei după ce i-a cântat la nuntă lui Pepe! A desființat-o pe brunetă: ”Are foarte multe intervenţii chirurgicale, şi-a pus faţete, şi-a scos implanturile…” Incredibil ce a putut să îi spună mai departe!

Oana Radu a lansat un atac la adresa Oanei Zăvoranu după ce aceasta şi-a împărţit hainele pe care nu le mai purta oamenilor nevoiaşi. Cântăreaţa a abordat toate subiectele sensibile din viaţa brunetei fără niciun menajament.

Oana Radu a urcat în Youtube un nou videblog în care vorbeşte despre Oana zăvoranu. Cu această ocazie, cântăreaţa mărturiseşte că-i plăcea mai mult cuplul Oana Zăvoranu-Pepe, deşi subliniază faptul că a participat la nunta artistului cu Raluca Pastramă.

”O să spun ceva ce probabil o să o supere pe Oana şi pe soţul ei: mie îmi plăcea foarte mult de cuplul Oana Zăvoranu-Pepe. Daaa… spun asta având în vedere că eu i-am cântat la nuntă lui Pepe, asta pentru că fetiţa lui cea mare era înnebunită după piesa cu ”TU”. Sunt convinsă că amândoi sunt fericiţi în relaţiile pe care le au, că sunt iubiţi şi iubesc la rândul lor, doar că, na, mi se pare că erau un cuplu perfect, poate că aşa se vedea din afară. Sunt pro faptului că nu are un copil până la vârsta asta”, a spus Oana Radu.

Cântăreaţa a ţinut să precizeze că o apreciază de divă pentru felul în care arată, însă a ţinut să puncteze câteva dezacorduri pe care le are faţă de comentariile acesteia despre aşa-numitele ”mocangioaice”: ”Da, probabil că are şi bani cu ce să se întreţină, dar probabil e şi gena. Am primit foarte multe mesaje că are foarte multe intervenţii chirurgicale, că şi-a pus faţete, că şi-a scos implanturile… Eu cred că dacă ai nişte complexe sau dacă îţi permiţi să faci ceva mai bine pentru tine cred că ai dreptul să o faci.

La aspectul fizic, tatuajele alea mi se pare că nu i se potrivesc deloc. Clar, o invidiez pentru că este foarte slabă şi invidiez toate slăbănoagele pentru că, na, oricât aş încerca să ţin regim tot voi fi toată viaţa, hai să nu zic ”pufoasă”, cât bine făcută. Mi s-au părut ciudate unele postări pe care le-a făcut pe Facebook despre îngeri, nu ştiu dacă le-a făcut doar ca să atragă atenţia, dar mi s-au părut ciudate. O urmăresc pe Oana şi unele chestii mi s-au părut deplasate.

Mi se pare frumos pentru că a vrut să-şi doneze lucrurile pe care nu le mai poarta. Dacă femeia asta nu anunţa pe Facebook că vrea să-şi doneze hainele, cum le mai dona?! Faptul că nu toţi moştenim averi nu e vina noastră. Eu, de exemplu, vin dintr-o familie foarte săracă, crescută doar de mama mea, împreună cu bunici. Da, nu mă pot compara cu Oana Zăvoranu, însă e o ruşine să pretinzi ceea ce eşti. Nu am împrumutat niciodată haine pentru evenimente, nu ştiu la ce s-a referit. Dacă m-aş duce la evenimente, m-aş duce în hainele mele. Nu înseamnă că eu sunt mocangioaică dacă cineva se hotărăşte să-mi trimită un cadou: luciuri de buze, o pereche de pantofi, o geantă – ştiu eu! Tu, persoană publică, eşti o persoană care poţi influenţa o masă de oameni să cumpere produsul X. Oana spunea că plăteşte absolut pentru toate serviciile pe care le face: coafat, epilat etc. Dar mi se pare normal pentru că Oana are foarte, foarte mulţi bani. Da, recunosc, că merg des în saloane şi mi se propune să fac barter. Eu răsplătesc cumva oamenii de acolo. Eu dacă fac cumva un barter, oamenii care fac serviciul respectiv primesc bacşiş”.