Motivul șocant pentru care Raluca Bădulescu apare mereu în public cu perucă! Suferă de o boală rușinoasă despre care nu vrea să se știe. E cumplit cum arată fără perucă, avem imaginile!

Toată lumea s-a obișnuit ca Raluca Bădulescu să aibă perucă la fiecare apariție a sa în public, de ceva ani nu mai este văzută cu părul său natural la vedere. Tocmai de aceea imaginile în care apare fără perucă sunt un lucru straniu pentru fanii criticului de modă.

Vedeta are o colecţie impresionantă de peruci, pe care le roteşte periodic. „Le strâng de peste 10 ani! Recent, mi-am mărit colecţia şi pot spune că am 30 de peruci. Am toate tunsorile, toate culorile, cu şuviţe, fără şuviţe, lungi sau scurte. Mi le aduce o prietenă de-a mea, Alexandra, de la Moscova. Sunt de calitate bună”, mărturiseşte ea.

Din păcate, însă, perucile nu sunt un simplu moft de vedetă excentrică, ci sunt mai mult o necesitate deoarece Raluca suferă de o boală rușinoasă, mai ales pentru femei: calviția. Renumită ca fiind una dintre cele mai constante protagoniste ale vieţii de noapte din Bucureşti şi de la mare, vedeta şi-a văzut podoapa capilară din ce în ce mai rarefiată. Motivul: fumul de ţigară, care a intrat în contact cu părul ei, în anii în care în cluburile din ţara noastră se fuma, potrivit fanatik.co.

În imaginile în care apare fără perucă, unii spun că vedeta și-a pus extensii, părul ei natural nu este deloc des, și nici pe departe atât de lung. Iată imaginile:

CITEȘTE ȘI:

Raluca Bădulescu a ieșit la piscină în costum de baie! A vrut să-și ascundă defectele după ce a slăbit 70 de kilograme, dar s-a văzut tot! Mulți și-au dat coate când au văzut-o așa!

Raluca Bădulescu a devenit un model pentru multe femei după ce a reușit să slăbească 70 de kilograme în scurt timp, dar și pentru faptul că acum are o siluetă de invidiat pe care pare să și-o păstreze. Însă deși arată mult mai bine acum, se pare că vedeta încă nu este mulțumită de cum arată corpul ei.

Raluca Bădulescu a ieşit la piscină cu nişte prieteni apropiaţi şi, având în vedere că se laudă cu o altfel de siluetă faţă de în urmă cu nişte ani, tot are nemulţumiri: Raluca şi-a ascuns picioarele în fiecare fotografie postată. Mai mult, într-una dintre imagini, criticul de modă nu și-a expus nici mâinile, motivul este unul simplu: probabil surplusul de piele a rămas încă vizibil, mai ales după ce vedeta a slăbit atât de mult. În ceea ce privește părul, blonda a alternat. Într-o zi nu a renunțat la perucă, pe când în alta, când era printre prietenii ei apropiați, Raluca a apărut cu părul ei natural, însă acesta era ascuns bine sub o eșarfă.

Cum a reușit Raluca să slăbească a povestit chiar ea, deși și-a făcut operație, apoi a adoptat un cu totul alt stil de viață: „Eu nu cred în regim drastic, cred în regimul de viață pe care l-am învățat de la dl. profesor Copăescu dupa operația de gastric sleeve: mese mici și dese, cantități mici de mâncare de mai multe ori pe zi. Eu așa fac și mănânc orice, însă doar cantități mici”, le-a explicat vedeta admiratoarelor sale.

Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, Raluca Bădulescu mărturisește: „Toată viaţa am oscilat în privinţa greutăţii corporale, slabă nu am fost niciodată, iar acest lucru nu a fost şi nu este un subiect tabu, mereu m-am simţit bine în pielea mea, indiferent de numărul kilogramelor. Înainte de operaţia de gastric sleeve făcută la clinica de excelenţă Ponderas de extraordinarul profesor doctor Copăescu, căruia îi mulţumesc enorm, aveam 121 de kilograme, acum am între 56-57 kilograme, nu mi-am propus să slăbesc un anumit număr de kilograme, pur şi simplu această operaţie este o minune.

Imboldul pentru a recurge la operaţia minune de gastric sleeve l-a constituit copilul nostru, Alex, pe care îl adorăm, el este centrul şi motivul existenţei noastre. Alex are acum 13 ani, este un copil fantastic, învaţă foarte bine, face foarte mult sport, suntem extrem de mândri de el şi am dorit să pot ţine şi eu pasul cu evoluţia lui minunată, să-i pot fi alături în fiecare minut, să-l pot însoţi în vacanţe, în parc, în excursii, iar greutatea devenise deja un impediment, care cu trecerea anilor ar fi făcut imposibil să-i fiu alături. Totul pentru Alex, despre copil este vorba, aşa este în cazul tuturor părinţilor!”

Raluca Bădulescu a devenit cunoscută în calitate de critic de modă. A fost căsătorită cu modelul Vali Pungă, împreună cu care are un băiat, Alex. Pe 20 august 2016, Raluca Bădulescu s-a cununat civil cu iubitul ei, Florin Stamin, iar nunta a avut loc pe 4 septembrie. Naşii de cununie au fost Macry şi Horia Constantinescu, potrivit spynews.ro.

Iată imaginile de la piscină, dar și imagini cu Raluca Bădulescu înainte de a slăbi 70 de kilograme: