Mulți au spus că și-a abandonat băiețelul, dar Maria Constantin a mărturisit acum adevărul! Ce s-a întâmplat între cei doi: ”Simt că mi se înmoaie picioarele!”

Artista a primit, recent, un cadou care a emoționat-o profund. Maria Constantin me-a arătat că în geantă poartă tot timpul o inimioară din hârtie, cu un mesaj de suflet. Maria Constantin are un băiat, Codrin, în vârstă de 9 ani, din prima sa căsnicie. Cei doi, mamă și fiu, nu locuiesc împreună.

Artista s-a mutat în Capitală în momentul în care a început idila cu Marcel Toader, de care însă a divorțat anul trecut. Cu toate acestea, ea ține legătura cu fiul său. Băiatul a rămas să locuiască la Târgu Jiu, alături de tatăl său, primul soț al artistei. Și, potrivit spuselor sale, băiatul o emoționează de fiecare dată când îi face declarații de dragoste. Mai mult, Maria Constantin a arătat că în geantă păstrează o inimioară din hârtie, cu un mesaj emoționant, pe care Codrin i-a făcut-o.

”În geanta unei femei să nu te bagi, vei găsi un milion de chestii, deși e mică. Uite, eu am o inimioară de la fiul meu. Ce poate fi mai frumos! De asta sunt fericită” Uite ce scrie pe ea: mami, te iubesc. Mă topesc, când primesc astfel de cadouri. Simt că mi se înmoaie picioarele”, a mărturisit aceasta.

 

Exclude un alt mariaj

Maria a mai spus că abia așteaptă să poată merge să-și vadă fiul. După două mariaje eșuate, în acest moment artista nu se gândește să se mai căsătorească în viitorul apropiat, nici să aibă un alt copil.

”De obicei trebuie să cauți bine, eu cred că m-am cam grăbit. Deocamdată nu mă gândesc la căsătorie, asta e cert. Apoi depinde, vom mai vedea!”, a adăugat aceasta.

Altfel, Maria are mai multe planuri în doi, legate de un viitor partener, cu care ar vrea să plece în Maroc.

Sursa: libertatea.ro

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Știrea tristă a zilei! Anamaria Prodan primește o nouă lovitură. Medicii au făcut anunțul în urmă cu puțin timp despre Ionela Prodan. O, Doamne, asta mai lipsea!

După ce zvonurile alarmante despre starea de sănătate a Ionelei Prodan a stârnit panica în rândul publicului, iar fiica sa, Anamaria Prodan, a confirmat că artista este internată în spital, au apărut noi informații despre starea cântăreței. Deși se zvonește că aceasta ar avea probleme la pancreas, adevărul este cu totul altul.

„Anamaria merge sa o vada in fiecare zi si e optimista ca mama ei isi va reveni. Are aceeasi problema de sanatate pentru care a fost internata si in ianuarie, infectia de la nivelul valvei (n.r. inimii) a revenit. E foarte bine ca se afla la spital, pentru ca urmeaza un tratament precis, iar medicii o pot supraveghea in fiecare clipa. Ana are multe treburi si nu poate sta cu ea acasa, non-stop, deci e mult mai bine ca se afla in spital si ca se bucura de toata atentia. Ar fi exclus ca Ionela Prodan sa fie externata si sa stea singura.”, a declarat o sursă apropiată familiei, pentru VIVA!

Invitați într-o emisiune TV, Marian Golea și Hanibal Dumitrașcu au vorbit despre starea artistei. „Spuneam în 30-31 ianuarie că va urma o perioadă nu prea fericită, pentru sănătate,” a declarat astrologul Marian Golea. „Când ești înconjurată de dragoste, e pansamentul care vindecă cel mai mari afecțiuni și boli,” a spus, la rândul lui, psihologul Hanibal Dumitrașcu.

„Doamna Ionela Prodan a avut o problemă la valvă, a fost o infecție. Această valvă s-a defectat, iar un cheag de sânge a plecat dinspre cap și s-a produs un anevrism, dar nu a cauzat atâtea probleme încât să n-o vezi lucidă, clară,” dezvăluise Cristi Brancu în cadrul emisiunii sale.