Nadine are o poveste de viaţă cutremurătoare și a luptat mult să ajungă unde este acum: „Oamenii ziceau că ciorile nu ajung la televizor. Toţi îmi ziceau că e bine dacă ajung…” Este incredibil ce a putut să spună!

Nadine şi-a deschis sufletul şi a povestit despre tinereţea ei. Artista a mărturisit că i-a fost foarte greu când a pornit la drum deoarece toată lumea îi spunea că nu va reuşi.

Nadine şi-a lansat o carte în care îşi povesteşte viaţa şi încearcă să-i înveţe pe români cum să fie cu adevărat români. Artista face din nou liceul deoarece nu a reuşit să se înscrie la facultate şi a realizat că o simplă notă de trecere a examenului de maturitate, nu reprezintă cu adevărat cunoştinţele şi capacitatea sa. Urmează cursurile unui liceu privat.

„Sunt recunoscătoare pentru că am o ţară care-mi place. Am plecat la drum în viaţă fără optimism. Oamenii ziceau că ciorile nu ajung la televizor. Părea că eu nu-mi găsesc locul şi eu credeam, deoarece copiii cred ce zic cei mari. Toţi îmi ziceau că e bine dacă ajung femeie de serviciu. Pe drum am dezvoltat o obrăznicie o îndrăzneală. Când zici primul “mă laşi”, prinzi puteri. Am picat de multe ori din lac în puţ, dar în cele din urmă am avut noroc că am citit. Şi mi-am mobilat mintea cu idei deştepte. A fi român şi a trăi ca român este foarte diferit. Nu pot străinii să ne spună cum să fim. Trebuie să alegi să stai de partea ta. Mi-am luat casă la 18 ani. Viaţa mă invita la un joc, unde sunt orfana, nu am şcoală. Fac liceul pentru a doua oară. Sunt clasa a 10 a. Sunt optimistă”, a mărturisit artista pentru AntenaStars.

Recent, Nadine a publicat un mesaj în care a declarat că îşi aminteşte cu tristeţe de perioada în care a trăit la orfelinat şi că ar fi dat orice să fi avut doi părinţi, ar fi dat orice să fi avut şi părinţi homosexuali.

„La 6 ani am fost instituţionalizată într-o casă de copii. Nimănui nu-i păsa dacă sunt bine sau nu, dacă mi-am făcut lecţiile sau nu, dacă am mâncat, dacă mi-e frică… Aş fi dat orice să am părinţi homosexuali. Doi taţi sau două mame care să mă iubescă, să mă îmbrăţişeze, să-mi vorbească, să îşi dorească să mă cunoască, să mă protejeze de toate durerile pe care viaţă mi le-a adus, pentru simplul fapt că n-am fost învăţată diferenţa dintre bine şi rău, printre altele. Altfel ar fi fost viaţa mea… Am o viaţă bună, dar când închid ochii aş vrea să nu-mi amintesc lucruri pe care le-am văzut, le-am trăit, le-am simţit, le-am făcut… Orfanii ar trebui să aibe ultimul cuvânt dacă homosexualii le pot fi părinţi, nu cei care nu au habar ce înseamnă să ţi se pară mai uşor să-ţi iei zilele, decât să trăieşti nedorit de nimeni… Scriu cu multă durere, mă surprinde cât de afectată sunt. Atâţia alţii au decis pentru mine şi mi-au transformat viaţă în ce a fost nevoie pentru ei, nu pentru mine, iar pentru asta şi mai mulţi ani a trebuit să muncesc pentru a curaţă mizeria lăsat de aceştia în mintea mea, în sufletul meu”, a scris vedeta pe contul ei de socializare.

 

 

Sursa click.ro