Apariție șoc! Narcisa Guță a slăbit după închisoare, arată altfel și a început o viață nouă. Conduce o super-mașină, dar dacă te întâlnești cu ea în trafic nu o mai recunoști. Ce face timp de 120 de zile, după scandalul cu Beyonce de România. S-a cumințit!

În ultima vreme Narcisa Guță dă dovadă de mare disciplină, asta fiindcă a fost condamnată la 120 de zile de muncă în folosul comunității, după scandalul monstru cu cea numită Beyonce de România.

Narcisa a fost filmată de jurnaliști ieșind din atelierul unde își ispășește pedeapsa, este vorba despre atelierul FPSC Bucureşti (Fundaţia pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare – Ateliere de muncă în folosul comunităţii) de pe Şoseaua Giurgiului. Ea a plecat la terminarea programului, semn că ultimul lucru pe care și-l dorește este ,,,fenteze” cumva sistemul sau treaba care i-a fost însărcinată.

Narcisa Guţă a fost condamnată la 120 de zile de muncă în folosul comunităţii după scandalul monstru avut cu Mădălina Dumitru, cunoscută drept ,,Beyonce de România”. În 2014, Narcisa a atacat-o pe ,,Beyonce de România” în casa acesteia, fiind foarte enervată de anumite SMS-uri pe care cea din urmă i le-a trimis. Beyonce de România a ieşit destul de ,,şifonată” în urma confruntării cu Narcisa. În urma acestui scandal, Narcisa Guţă a şi petrecut patru zile în arest.

Se pare că Beyonce a iertat-o pe Narcisa pentru acel episod ciudat: ,,Ar fi trebuit să primească cu suspendare sau muncă în folosul comunităţii. Eu am iertat-o”.

Narcisa pare omul scandalului fiindcă tot ea a fost implicată într-un altul care-l privea chiar pe Nicolae Guță, alături de care are un băiat, Alberto. Guță ar fi obligat-o să părăsească apartamentul în care locuia cu fiul ei:

,,Există o anumită persoană în viaţa lui şi din acest motiv ne obligă să plecăm. Nu vreau să-i pronunţ numele. A venit aici, de foarte mult timp ne stresează să plecăm. Îl voi transfera în provincie, la Focşani. Îmi pare rău că scot copilul de la şcoală. El este un copil bun şi talentat, dar nu mai putem să stăm aici. Nu mai contează că plecăm, dar e important să fim bine. Acum sunt în depresie”.

În acest context, Nicolae Guță i-a răspuns foarte brutal, înainte să-i închidă telefonul în nas, în direct:

,,Nu mă interesează. Crezi că pe mine mă interesează de tine sau de copil? Du-te la puşcărie, că acolo ţi-e locul. Stai că nu-ţi mai răspund la telefon deloc. Tu crezi că comanzi pe buzunarul meu? Aşa se pleacă, în puterea nopţii, cu copil după tine?”

Sursa: cancan.ro