Nea Rață a văzut rezultatul testului de sarcină făcut de Diana Dumitrescu! Dezvăluiri-șoc făcute în urmă cu puțin timp, totul din culisele de la Ferma Vedetelor! „Ce să mă calmez?!”

Andreea Ibacka și Nea Rață au participat la o emisiune TV, unde au comentat imaginile în care Diana Dumitrescu i-a cerut un test de sarcină lui nea Rață, în timpul filmărilor de la Ferma Vedetelor. „Diana ceruse un test de sarcină?”, l-a întrebat Andreea pe nea Rață, la care bărbatul: „Păi cam devreme, am rămas și eu surprins. A venit la urechile mele și mi-a cerut un test de sarcină. Abia trecuse o săptămână și am zis să i-l aduc până la urmă. Și dacă e băiat, i-am zis că îl botez. O să vedeți cum a ieșit testul”.

Diana Dumitrescu este una dintre vedetele care au participat la emisiune, iar simptomele pe care le-a avut a îngrijorat-o pe blondină și a cerut să i se aducă un test de sarcină. „Nea Rață, te rog să imi aduci când vii, un test de sarcină, că este posibil”, i-a spus vedetea în șoaptă pentru ca ceilalți să nu audă ce spune. „Aoleu, păi sper să fie băiat, că dacă e…”, a spus imediat nea Rață.

Actriţa îşi doreşte foarte mult să fie mamă şi lucrează intens la acest lucru: „Ne dormim amândoi. Aşteptăm să vină barza. Aşteptăm amândoi să se întâmple. Îmi doresc atât de mult încât să nu devin o mamă obsedată. Nu o să exclud bonele. Ne iubim foarte mult. Cred că e sufletul meu pereche. Aş vrea să fie ultimul. E bărbatul perfect pentru mine. E bărbatul din viaţa mea care nu mi-a tăiat aripile în niciun fel”, mărtusirea Diana Dumitrescu, care se vede că este mai mult decât pregătită pentru viața de mămică.

Însă aceeași Diana Dumitrescu are mici probleme cu adaptarea la mediul din Fermă, la un moment dat a avut o clipă în care a răbufnit: „M-am săturat să mănânc cartof copt, m-am săturat să miros a brânză, m-am săturat să călăresc oi în fiecare zi, am bătături în palme. Sunt nesplălată de două săptămâni. Sunt… mi-a cam ajuns puțin”, a spus Diana Dumitrescu în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

„Ce să mă calmez?! Nu tu mâncare, nu tu… Măcar cafea și țigări să pot să o duc, altfel o iau razna. Asta (n.r.: lavaliera)îmi atârnă de gât, bine că nu mi-au pus tăblița cu numere”, a țipat actrița. „«Băi, am pe mâini rahat de oaie, în loc să am o cafea. Nu e normal!»”, a declarat Narcisa Suciu despre un episod în care Diana Dumitrescu i s-a destăinuit, potrivit cancan.ro.