Nicolae Guță are iubită nouă! Cum l-a cucerit bomba sexy? Detaliile sunt picante! Ea e femeia care l-a făcut pe Guță să-și piardă mințile după ea! „Poate băga boala în bărbați!”

Lui Nicolae Guță nu i-a luat prea mult timp să o înlocuiască pe blonda Cristina, care e încă soția lui, cu o brunetă alături de care pare să fie extrem de fericit. Unele surse apropiate manelistului spun că și-a găsit persoana care a reușit să îl ajute să uite de soție…

Anamaria, bruneta misterioasă, este tinerică, tunată și focoasă. manelistul este, acum, atât de îndrăgostit de calitățile tinerei cu pricina încât și la evenimentele la care este invitat merge cu ea de mână și, în timp ce cântă, o ține lângă el, o atinge sau o mângâie pe sub masă, provocându-i acesteia un zâmbet care poate ”băga boala” în alți bărbați, potrivit spynews.ro.

Se pare că cea care a depus eforturi considerabile pentru a intra în viața cântărețului a fost chiar Anamaria, ea l-ar fi „agățat” pe conturile de socializare și l-ar fi convins că trebuie să își refacă viața. Apoi, bruneta a început să îl bombardeze cu mesaje foto care mai de care mai fierbinți, dat fiind că Anamaria nu este nici ea străină de chirurgia plastică.

Artistul, încet-încet, a cedat tentației, mai ales că, așa cum se știe, este extrem de sensibil când vine vorba de frumusețea feminină… Rezultatul întregii povești? Anamaria a devenit noua iubită oficială a încă căsătoritului Guță, iar cei doi se afișează împreună ori de câte ori au ocazia, plus că manelistul o copleșește pe brunetă cu tot felul de cadouri.

Iată câteva imagini cu noua cucerire a lui Guță:

Vă reamintim că divorțul care-i ține în suspans pe fani este cel dintre Cristina și Nicolae Guță. Deși ea este singura care a reușit să îl facă pe Guță bărbat de casă și cu actele în regulă, acum nu mai vrea nicio împăcare. Nici măcar de Ziua Îndrăgostiților.

Cristina a participat la o emisiune televizată unde a povestit în direct că în momentul în care a ajuns la casa artistului a văzut că acesta făcuse deja curățenie în urma ei, și lucrurile Cristinei dispăruseră, semn clar că nici manelistul nu prea mai vrea să audă de ea.

„Sunt singura. Nu particip la sarbatorile de Ziua Indragostitior. Cu Nicolae nu facea mare lucru in ziua aia. Lumanari si chestii. Nicolae Guta era un romantic. Nu pot sa dau vestea ca ne impacam, intrucat suntem in data de 13 si e marti. Cand am fost la el sa imi iau lucrurile nu mi-am mai gasit nici cremele, nici anumite parfumuri. Deocamdata nu vreau pe nimeni in viata mea”, a mai spus Cristina.

În plus, Cristina are de gând să păstreze numele de Guță, după divorț. De ce? A spus-o chiar ea: „Ma gandesc daca sa pastrez numele de Guta, deoarece imi place cum suna. Voi fi singura sotie din viata lui”, a declarat Cristina la un post de televiziune.

Unele surse spun că Cristina va rămâne cu casa de lângă București în care s-a desfășurat cea mai mare parte a amorului cu Nicolae Guță. Iar pe lângă locuința cu pricina, manelistul îi va ceda și un bolid de mai multe zeci de mii de euro pe care i l-a cumpărat înainte de despărțire și, evident, o sumă de bani suficient de mare pentru ca, vreo doi-trei ani, până își va găsi un alt bărbat care să o întrețină, să nu ducă lipsă de nimic, potrivit spynews.ro.