Nicolae Guță, mai generos ca oricând! Însărcinată, Cristina a primit o surpriză de proporții, și-a văzut visul cu ochii! La așa ceva nu se aștepta nimeni…

Fericire mare în familia lui Nicolae Guță, cântărețul este acum în culmea fericirii deoarece frumoasa lui soție îi poartă copilul în pântece, tocmai de aceea manelistul a devenit foarte atent la ce își dorește partenera de viață și i-a făcut o surpriză pe care nu o va uita prea ușor.

Ce s-a întâmplat? Nicolae Guță a aflat că dacă totul evoluează bine, la jumătatea anului 2018 va deveni din nou tată. Se pare că bucuria artistului a fost dincolo de cuvinte, cântărețul a ales să și-o exprime printr-o achiziție scumpă: i-a cumpărat frumoasei blonde cu care se iubește o mașină în valoare de 50.000 de euro. Dar asta nu e tot, pe scaunul șoferului a așezat artistic un buchet uriaș de trandafiri. În plus, se pare că zilele trecute a intrat în casă și fără un cuvânt i-a pus cheile mașinii în mână.

Surse apropiate celor doi spun că Guță ar fi convins-o să îi facă un copil: „Deja se vede puțin burtica. Cristina este bucuroasă că a reușit să rămână însărcinată, a făcut niște tratamente, iar Guță pare să fie într-o dispoziție atât de bună cum nu a mai fost vreodată”.

Apropiații mai spun și că Nicolae Guță a fost aproape în prag de divorț, fiind foarte supărat că soția refuză să-i facă un copil din cauza siluetei, pe care și-ar fi stricat-o cu o sarcină.

Sursa: spynews.ro 

CITEȘTE ȘI: 

Beyonce de România lovește din nou! După ce a scăpat de cancer și s-a pozat cu un dinte lipsă, fosta lui Guță s-a afișat așa la solar! Fanii n-au mai știut ce să creadă…

Se știe deja că Mădălina, cunoscută publicului mai ales sub numele de Beyonce de România, merge la salonul de bronzare pentru a se mai înveseli și pentru a-și mai colora puțin viața. Totuși, modul în care s-a pozat în oglindă a stârnit admirația fanilor. Credeți că a vrut să semene cu „Crăiasa Zăpezii”?

Beyonce de România și-a făcut un selfie la solar, dar acesta nu a fost un simplu selfie. Fosta iubită a lui Nicolae Guță și mama copilului său, s-a afișat public îmbrăcată toată în alb, din cap până-n picioare. După ce a scăpat de amenințarea cancerului și apoi s-a înregistrat într-un live pe Facebook într-o ipostază rușinoasă, cu un dinte lipsă, de data aceasta i-a recâștigat pe admiratorii ei.

Îmbrăcată precum o „Regină a Zăpezii cu părul bălai”, Mădălina şi-a arătat formele în pantalonii strâmţi. „Eşti destul de frumoasă. Ce-ţi mai trebuie solar?”, este unul dintre comentariile oamenilor.

Iată imaginea: