retete gustoase

Ninge in Romania! VIDEO în timp real:

Ninge in Romania! VIDEO în timp real:

A căzut prima ninsoare din această toamnă în judeţul Alba. A fost o vreme ca în poveşti, miercuri noaptea în judeţul Alba. Primul strat de zăpadă s-a aşternut la Arieşeni şi, totodată, primii fulgi serioşi de nea au căzut şi la Şureanu, dar şi pe Vârful Petreasa, la cota 1700.

Loading...

Imagini de poveste cu prima ninsoare din acest an
De asemenea, camerele de supraveghere de la baza pârtiei de schi de la Vârtop au surprins un peisaj sublim, noaptea trecută, atunci când s-a depus un strat serios de zăpadă, potrivit Alba24.

Vremea se schimbă radical
Vremea a început să se schinbe treptat, iar meteorologii au anunţat temperaturi extrem de scăzute pentru zilelle de joi şi vineri. De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie a precizat că în noaptea de joi şi vineri vor fi cele mai scăzute temperaturi de până acum.

Vremea va fi extrem de rece, joi, 31 octombrie, la fel ca şi în ziua precedentă. De asemenea, vor fi şi precipitaţii. Meteorologii anunţă că la munte precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare, iar în celelalte zone va ploua. Temperatura maximă va ajunge până la 12 grade, în timp ce cele minime vor scădea până la -5 grade în jumătatea de nord a ţării.

România, sub atenţionare de vreme rea
De asemenea, meteorologii au transmis o informare de vreme rea, valabilă până vineri, la ora 10.00. Vremea va fi deosebit de rece, va ninge la munte, iar precipitaţiile vor fi mixte în zonele deluroase.

În intervalul menționat vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece. În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte.