O durea stomacul și soțul a dus-o la o clinică privată. I-au spus că are apendicită, dar când s-a trezit după operație a început să urle: „Mi-ați tăiat din mine? Unde e?” Ce-i făcuseră sub anestezie soțul și medicii e halucinant

Potrivit Hindustan Times, în urmă cu doi ani, Rita Sarkar a suferit de dureri abdominale puternice, așa că soțul a dus-o la un consult, la un cabinet particular. Însă ce s-a petrecut acolo între medici, soț și cumnatul femeii, a făcut-o pe aceasta să îi reclame pe toți la poliție.

Se pare că soțul și cumnatul s-au înțeles cu medicii de la cabinetul particular, Rita povestește: „Mie mi-au spus ca am apendicita acuta si trebuie sa fac de urgenta operatie, ceea ce am si facut”, a povestit ea ziarului mentionat. „Doar ca, in 2017, m-am simtit inexplicabil foarte rau si am fost la doi medici: ambii au confirmat ca am doar un rinichi”.

În cele din urmă a ieșit la iveală faptul că soțul, supărat că nu și-a primit banii de zestrea de la familia soției sale, a păcălit-o și i-a vândut un rinichi pentru a-și recupera banii. Rita provine dintr-o familie săracă, la momentul căsătoriei familia sa a promis viitorului soț că îi vor plăti o zestre, însă nu au reușit să se țină de cuvânt.

Drept urmare, bărbatul a dorit să își recupereze cumva pierderea cauzată de soție, așa că a păcălit-o că are apendicită și i-a furat un rinichi, pe care apoi l-a vândut. Cel puțin așa susține soția, care a mai precizat că este victimă a abuzului domestic de ani de zile. Este important de menționat că plata zestrei de către familia fetei către viitorul soț este un obicei vechi care a fost interzis prin lege în India, încă din 1961.

CITEȘTE ȘI:

A început să urle când a deschis două lăzi frigorifice cumpărate cu doar 500 de lei. Credea că a făcut afacere mare, dar când le-a adus acasă a început coșmarul: „Ca în iad! Sunt 40 și sunt moarte!”

Un bărbat cunoscut doar sub numele de Carlos a participat la o licitație și a crezut că a dat lovitura după ce a cumpărat două lăzi frigorifice cu numai 150 de dolari, adică aproximativ 500 de lei. Lăzile păreau noi-nouțe, înghețau bine, funcționau perfect, ba chiar au fost și transportate acasă la el pe gratis.

Totuși, nu a durat mult până când bărbatul a sunat îngrozit la poliție. Acesta deschisese lăzile și, spre oroarea lui, a văzut ceva ce nimeni nu ar trebui să vadă: în lăzile frigorifice erau aliniate și puse la păstrare aproximativ 40 de pisici moarte, dintre care una fusese jupuită și aranjată pe o tavă de aluminiu, lăsând privitorilor motive infinite și libertate maximă în ceea ce privește imaginația.

Pisicile fuseseră aranjate cu mare atenție, una peste cealaltă, după ce fuseseră înfășurate pe rând în hârtie și puse în pungi de plastic. Cadavrele pisicilor au fost luate și duse pentru a li se face necropsia, cauza morții lor încă nu a fost stabilită.

După mai multe investigații, poliția a descoperit că lăzile frigorifice aparținuseră unei femei în vârstă de 66 de ani.