O mai ții minte pe Dana Marijuana? Acum e blondă, are doi copii și s-a îngrășat, nu mai e piele și os ca atunci când cânta! Cum arată ,,cea mai fidelă fată” de când e gospodină

Dana Marijuana, ,,cea mai fidelă fată”, s-a transformat total de când nu mai e în lumina reflectoarelor, acum fosta fată rea a hip-hopului românesc a devenit o adevărată gospodină, un viitor pe care nimeni nu ar fi putut să i-l prevadă.

Dana, cea care era la un moment dat cea mai rebelă interpretă de hip-hop din România, este acum mama a două fetițe superbe, și deși a mai pus câteva kilograme pe ea, pare să îi meargă bine și să fie fericită, mai ales de când a ieșit din perioada neagră în care substanțele interzise erau singura ei pasiune.

Cu substanțele interzise Dana a avut o relație complicată care a dus-o de multe ori la spital, însă acum a uitat și a lăsat în urmă acea parte a vieții ei. În prezent călătorește mult și se distrează la fel de mult cu fetițele pe care le iubește la nebunie.

În 2015, fiind invitată în cadrul unui show matinal, a precizat că face multe eforturi pentru a arăta cât mai bine, chiar dacă nu mai apare atât de des la televizor:

„Încerc să arăt cât mai bine. Spun la toată lumea pentru că este metoda cea mai simplă. Apă cu lâmâie! În loc de apă, beau apă cu lămâie, în fiecare zi. Nu mai am poftele atât de mari şi am renunţat şi la masa de după ora 6 seara şi cam atât. Nu pun miere, nimic. Nu am renunţat la nimic, mai mănânc şi câte o prăjitură, o dată sau de două ori pe zi. Adevărul este că slăbind aşa, lumea te admiră şi te ambiţionezi şi mai mult. Nu îţi mai vine să mănânci aşa mult“, a spus Dana Marijuana.

Iată cum arată Dana Marijuana acum:

Sursa: fanatik.ro

CITEȘTE ȘI:

Beyonce de România, suspectă de cancer și uitată de Guță, i-a făcut o surpriză uriașă fetiței sale, Anais, de Moș Nicolae! În mijlocul disperării vrea doar ca cea mică să fie fericită!

Deși Nicolae Guță pare să fi uitat de Anais, fiica pe care o are alături de Beyonce de România, mama acesteia ar face orice pentru micuță, tocmai de aceea i-a pregătit o surpriză uriașă de Moș Nicolae!

Deși nu mai are parte de niciun fel de ajutor de la Nicolae Guță, și pe deasupra a mai aflat și că este suspectă de o boală crâncenă, cu toate acestea Beyonce pare să fie o mamă exemplară, și tocmai în aceste clipe triste pentru ea și-a dorit să își vadă fetița fericită.

Mădălina Dumitru s-a asigurat că Moș Nicolae nu o ratează pe Anais, fiica ei și a lui Guță. Cea mică a primit foarte multe dulciuri, o păpușă, un căluț cu trăsură, dar și o superbă rochiță mov.

Beyonce de România a postat pe Facebook o imagine în care apăreau darurile primite de fiica sa. Iat-o pe cea mică bucurându-se de daruri: