O mai ții minte pe Tanța a lui Teo? Îndrăgita actriță Nuami Dinescu nu conteneşte să ne uimească. A revenit la TV, a slăbit enorm şi s-a schimbat total. Este aproape de nerecuoscut! Iată imaginile…

Îndrăgita actriță Nuami Dinescu nu conteneşte să ne uimească. A revenit la TV, a slăbit enorm şi şi-a schimbat şi garderoba. Acum, rochiile ei sunt cu vedere la picioare, căci Nuami chiar are ce să arate.

S-au aliniat bine planetele pentru Nuami Dinescu (55 de ani), actriţa care, în ciuda rolurilor de la teatru, a rămas în memoria colectivă drept Tanţa a lui Teo, datorită personajului pe care l-a interpretat în emisiunea de la PRO TV, în perioada 2001-2006. Nuami a primit recent un rol în filmul “21 de Rubini”, iar din 2 octombrie a revenit la TVR 2 cu emisiunea „Se zice că…”, pe care o prezintă de luni până vineri, de la 14.10, alături de Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu, și Florina Costantinescu. În plus, pare o altă persoană de când s-a pus serios pe slăbit.

Din iunie şi până acum, actrița a topit nu mai puțin de 12 kg. Noua ei siluetă a fost admirată recent la prezentarea de modă a Lizei Panait, unde Nuami și-a făcut apariția în public, îmbrăcată la patru ace. Are picioare de adolescentă, iar cei din jur abia au recunoscut-o și au fost curioși să afle cum a dat jos Nuami surplusul de greutate. Toată această schimbare a început de când actriţa a intrat pe mâna unui nutriționist, iar acum nu este doar mai slabă, ci are și un tonus mai bun.

“M-am dus la o clinică, unde am făcut kinetoterapie şi fizioterapie. Acolo au şi un nutriţionist, o doamnă care mi-a făcut un regim special. Îmi era şi ruşine de dânsa dacă nu slăbeam. Nu mai mănânc carbohidraţi, pâine, covrigi, paste. Grăsimi nu am voie şi am început să mă obişnuiesc. Acum mă simt mai uşoară, sunt mai vioaie, am un tonus bun. Tot acolo am scăpat de o spondiloză cervicală, iar de două luni nu am mai luat medicamente”, spune Nuami Dinescu.

 

 

Sursa: click.ro

 

Citește și: Tanța nu a uitat-o pe Teo Trandafir. Ce cadou i-a făcut actrița

Tanța nu a uitat-o pe Teo Trandafir. Actrița Nuami Dinescu și-a amintit de prezentatoarea cu care a lucrat ani de zile.

Ziua de 2 iunie este una dintre cele mai importante pentru prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir. Este ziua în care a împlinit 49 de ani.

Vedeta, care a primit numeroase cadouri în avans, nu a fost uitată de prietenii și colaboratorii săi. Una dintre vechile sale colaboratoare este și actrița Nuami Dinescu, cea cunoscută drept Tanța lui Teo, grație faptului că i-a fost asistentă acesteia la emisiunile de televiziune pe care le-a prezentat.

Tanța nu a uitat-o pe Teo Trandafir. I-a trimis o fotografie de arhivă cu ele două

Nuami Dinescu i-a făcut o surpriză lui teo Trandafir și i-a transmis acesteia o fotografie de arhivă, de pe vremea când făceau un cuplu la TV.

„Prietenii mei îmi trimit daruri. Mulțumesc, Nuami, pentru amintirea asta superba! ?”, i-a transmis Teo Trandafir fostei sale colege, Nuami Dinescu.

 

Sursa: libertatea.ro