O mai ții minte? Primele imagini cu Pisi din „Inimă de țigan” după ce a născut. Cum arată Dana Hauer! Ce mare și frumos s-a făcut băiețelul ei

În 2007, Dana Hauer făcea furori în rolul lui „Pisi”, în Inimă de ţigan”. Actriţa a încheiat cu televiziunea şi s-a aşezat la casa ei. Blondina este acum o mamă fericită. Dana a adus pe lume în băieţel, în urmă cu şapte luni.

Dana Hauer este în culmea fericirii de când a devenit mămică. Actrişa a aşteptat cu nerăbdare momentul în care va deveni mamă pentru prima dată, iar acest lucru s-a întâmplat în urmă cu aproape 7 luni. Acum blonda şi-a revenit complet după sarcină. Băieţelul ei, Viktor, a crescut peste noapte, iar vedeta se mândreşte cu el peste tot. Tot universul ei se învârte în jurul micuţului, iar viaţa ei s-a schimbat complet după ce a devenit mămică, deşi fizici arată la fel, blonda recăpătându-şi rapid silueta.

Dana Hauer a devenit cunoscută publicului român în urmă cu opt ani, când a interpretat personajul „Pisi” în telenovela „Inimă de ţigan”, difuzată de postul AcasaTV. Spre deosebire de personajul din telenovelă, Dana Hauer spune că nu e deloc fiţoasă în viaţa reală şi nu are deloc „aere de vedetă”.

Disparută de o perioadă de vreme de pe micul ecran, Dana Hauer a ales să se reprofileze. Nu definitiv, ci pentru perioada în care producţiile cinematografice nu mai sunt atât de abundente. „Pisi” s-a apucat de cursuri de make-up și de stand-up comedy.

 

A împărţit acelaşi bărbat cu Loredana Chivu

Actriţa s-a iubit cu fiul unui milionar din Sibiu, Mircea Ureche, pe care l-a părăsit când a aflat că umblă în acelaşi timp şi cu Loredana Chivu.

„În momentul În care am aflat că Mircea umblă în acelaşi timp şi cu mine şi cu Loredana, l-am părăsit. Nu mă mai interesează persoana lui, nu-l mai vreau. Nu pot însă să inteleg cum a putut această fată să umble cu el, deşi ştia că are o relaţie cu mine. Asta spune multe despre caracterul ei, lucru de care o să-si dea seama şi Mircea la un moment dat”, declara Dana Hauer. „Pisi” era de părere că Loredana nu se poate ridica niciodată la nivelul ei: „Eu am o carieră, sunt actriţă, însă ea este o fată simplă care face figuraţie.”

 

 

În urmă cu doi ani Dana se mutase la Sibiu

După ce a încheiat filmările la toate proiectele pe care le-a avut în Bucureşti, Dana a decis să se întoarcă în oraşul natal, la Sibiu, unde a locuit cu mama ei, urmând să-şi intemeieze o afacere.

„M-am mutat la Sibiu. Stau la mama mea. Îmi doresc aici să-mi deschid o afacere pentru că îmi este mai uşor, eu fiind din Sibiu, dar şi pentru că piaţa nu este atât de saturată precum în Bucureşti. După ce termin cursurile, dar şi capăt mai multă experienţă, o să-mi deschid şi salonul. În orice caz nu renunţ la marea mea dragoste, actoria, şi atunci când se va ivi un proiect nou sunt deschisă la noi colaborări”, spunea „Pisi” la acea vreme.

 

 

Iată aici imaginile cu băiețelul acesteia

 

 

Sursa cancan.ro