O veste dureroasă! A murit Miss Fitness, la doar 25 de ani. Cât era de frumoasă. Dieta i-a fost fatală. Ce mânca:

Meegan Hefford, o frumoasa australianca, considerata in tara ei Miss Fitness, a murit la doar 25 de ani, din cauza ca organismul ei n-a mai putut face fata dietei drastice. Meegan Hefford, o frumoasă australiancă, considerată în ţara ei Miss Fitness, a murit la doar 25 de ani, din cauză că organismul ei n-a mai putut face faţă dietei drastice.

Inainte de a deceda, femeia avea o nutritie bazata pe shake-uri de proteine si albusuri de oua. Ea suferea de diferite alergii, de care habar n-avea, astfel ca organismul ei a respins dieta. Din cauza unor complicatii, a murit la spital.

Meegan Hefford a participat la mai multe competitii de body-building, pe care de altfel le-a si castigat. Ea mergea de 2 ori pe zi la sala de fitness. Era mama unei fetite si a unui baietel, scrie bzc.ro.

Înainte de a deceda, femeia avea o nutriţie bazată pe shake-uri de proteine şi albuşuri de ouă. Ea suferea de diferite alergii, de care habar n-avea, astfel că organismul ei a respins dieta. Din cauza unor complicaţii, a murit la spital.

Meegan Hefford a participat la mai multe competiţii de body-building, pe care de altfel le-a şi câştigat. Ea mergea de 2 ori pe zi la sala de fitness. Era mama unei fetiţe şi a unui băieţel.