O vrea înapoi? Marcel Toader, decizie neașteptată față de Maria Constantin: „Am decis să o iert”. Incredibil ce a putut să spună mai departe afaceristul…

Divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin se apropie de final. Amândoi se arată mai mult decât bucuroși că încheie în mod oficial o relație care nu mai funcționa de ceva vreme. Chiar și afaceristul a fost de acord să accepte orice condiție impusă de cântăreață pentru a finaliza mai repede acest scandal.

Următoarea întâlnire în instanța a fostului cuplu va fi pe 23 ianuarie. Marcel Toader a luat însă o hotărâre definitivă în privința fostei soții. După ce i-a mânjit Mariei Constantin bine de tot imaginea publică, și așa destul de șifonată de relatările anturajului primului ei soț și de relația șubredă cu propriul copil, Marcel Toader este hotărât să o ierte și să dea totul uitării, dar nu înseamnă că se și împacă:

“Am ajuns la concluzia că nu trebuie să mă gândesc doar la mine! Am spus și la finele anului că divorțez în condițiile Mariei, am decis să o uit și să o iert! Poate tocmai de aceea, nici nu mă gândesc să îmi angajez vreun avocat, așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă! De altfel, ca să spunem lucrurilor pe nume, am depus o acțiune de separare anul trecut, și am avut două înfățișări. La una m-am dus eu și la altă ea, însă am aflat apoi că nu era necesar să ne prezentăm! Acum, după audieri, cererea noastră a ajuns în comisia de evaluare și aștept termenul în care voi fi anunțat de desfacerea căsătoriei!”, a declarat Marcel Toader pentru Wowbiz.

„Mă voi prezența singur, fiindcă am hotărât să mă despart prin culpă comună, așa cum a vrut nevastă mea! Nu mai vreau să aduc martori, să mai tărăgănez povestea asta! Gata, îmi ajunge! Am iubit-o, dar prefer să îmi văd de viață mea! Totul s-a terminat și este bine să conștientizam fiecare acest lucru! Asta este hotărârea mea definitivă și irevocabilă”, a mai adăugat afaceristul.

”Nu am mai văzut-o pe Maria din 3 august, de când ne-am despărțit. Nu m-am prezentat la celelalte termene pentru că am avut treabă”, a declarat Marcel Toader. Deși mulți se așteptau la scandal, iată că lucrurile au luat o altă direcție, întrucât martorii prin care el spera să dovedească infidelitatea Mariei s-au evaporat.

”2017 a fost cel mai urât an din viața mea și-mi doresc să nu mai repet această experiență. Bineînțeles că am speranță, vreau să-mi fac o familie, însă voi fi mai atent data viitoare”, a mai spus Marcel.

 

 

Sursa: click.ro