Oana a aruncat bomba în direct: „Am făcut amor cu bărbatul acesta. M-am întors acasă și am făcut dragoste cu Kamara.” Artistul a povestit de ce a acceptat-o după ce a fost cu altul cu doar câteva ore înainte

Deși căsnicia lui Kamara cu Oana este pe butuci, noutatea este faptul că soția lui și-a recunoscut partea de vină, iar totul s-a întâmplat, desigur, în direct. Tânăra a participat la o emisiune televizată, și a povestit în lacrimi că i-a fost infidelă soțului. Oana a mărturisit că întreținuse relații intime cu un alt bărbat înainte ca soțul ei să se afișeze cu o altă femeie.

Kamara şi soţia sunt despărţiţi de mai multe luni, dar nu şi în acte. Artistul a apărut în public cu o altă femeie, ba chiar amanta şi nevasta s-au confruntat în direct. Sătulă să fie tot timpul pusă pe locul doi în viaţa solistului, Oana a mărturisit că a avut o relaţie extraconjugală, iar de atunci mariajul ei s-a dus de râpă, potrivit click.ro.

„Da, am facut amor cu acel bărbat acesta. M-am întors acasă şi am făcut dragoste cu Kamara. Probabil că ar fi fost normal să ne fi despărţit a doua zi”, a declarat Oana în cadrul emisiunii, potrivit aceleiași surse.

Kamara a explicat că s-a simţit vinovat că soţia lui a ales pe altcineva şi atunci a simţit că o poate pierde definitiv.

„Eu nu i-am propus ei sex în trei. Era un bărbat de 46 de ani, un petrecăreţ. Toate pozele lui erau numai din cluburi. Venise în ţară doar cu un singur scop. Da, am făcut dragoste cu soţia mea după acel episod. Nu vreau să intrăm în detalii intime. Chiar îmi doream să fiu cu ea şi mi-a părut rău de ce a făcut. Nu vreau să vă zic de ce am făcut asta, pentru că nu vreau să merg chiar până într-acolo încât să dau detalii din pat. Atunci ne-am împăcat. O perioadă a fost bine, dar după nu a mai mers”, a declarat artistul la aceeaşi emisiune.

La începutul acestui an tensiunile în cuplu s-au amplificat, iar Kamara s-a mutat de acasă, afișându-se public cu o altă femeie.

Leon Akim, băiatul celor doi, în vârstă de numai 3 ani, suferă de o boală gravă care îl împiedică să fie independent.

În urmă cu ceva timp, Oana, soția artistului Kamara, a acceptat să fie prezentă în cadrul unei alte emisiuni televizate, unde a povestit aproape plângând drama prin care trece ea alături de băiatul ei care se confruntă cu mari probleme de sănătate, încă de la naștere.

„Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent.” – a declarat Oana la TV.

Oana a mai dezvăluit și că tatăl copilului, Kamara, nu a fost prezent la nașterea copilului: Din păcate, Kamara nu a fost prezent la nașterea copilului său: „M-a deranjat cum a pus problema. I-am spus că sunt ceva probleme, dar el mi-a zis că are a doua zi finala la fotbal… Apoi mi-a spus că nu poate schimba biletele de avion… Asta m-a deranjat, că s-a gândit întâi la finala de la fotbal”.

Deși sunt în proces de divorț iar Kamara are o amantă mai tânără, din Brașov, de meserie manichiuristă, cei doi soți trăiesc încă împreună, de dragul copilului. Iată ce a răspuns Oana, în momentul în care a fost întrebată dacă mai există șanse de împăcare: „Nu știu nimic despre relația celor doi. Dacă sunt fericiți, sunt și eu fericită pentru ei. Îl iubesc ca prieten, ca om, dar nu ca bărbat pe care să îl vreau alături de mine. Nu mai e cale de împăcare. S-au petrecut prea multe lucruri între noi, ca să vorbim de așa ceva”.

Surse: click.ro, wowbiz.ro