Oana Roman a anunțat în urmă cu puțin timp că e grav bolnav, și imediat a venit vestea tragică: „Sufletul meu e rupt! Din păcate…”

Foto: spynews.ro

Oana Roman trece prin clipe îngrozitoare după ce a aflat că patrupedul familiei s-a îmbolnăvit, iar vedeta se chinuie din răsputeri să îl salveze. „Il iubesc ca pe propriul meu copil si azi am aflat ca este foarte bolnav! Sufletul meu e rupt in doua! Ne vom lupta pentru el si speram ca va fi bine! Este o minune de catel bun si cuminte! Are dubla hernie de disc. Astept maine sa-i faca tomograf”, a scris Oana Roman pe retelele de socializare, potrivit wowbiz.ro.

Însă se pare că nu este singura care gândește că posibila moarte a unui animal de companie poare reprezenta o tragedie. Printre prietenii de pe Facebook ai Oanei, la scurt timp după ce aceasta a făcut anunțul, iubita lui Dorian Popa i-a trimis un mesaj de încurajare: „Nu vreau sa imi imaginez prin ce treci! Din pacate aceste vesti sunt cumplite, numai cine are un animalut poate sa inteleaga! Si eu am trecut cu al meu, un shitzu micut de cea mai grea boala numita parvoviroza. O saptamana de stat pe perfuzii si tratamente… o sa fie o sa vezi! Roaga-te pentru el!”, i-a scris iubita lui Dorian Popa.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI:

Răsturnare de situație! Oana Roman a spus adevărul pe care nu-l bănuia nimeni despre viața pe care o trăiește acum Liviu Vârciu! Da, e adevărat…

Oana Roman spune pentru prima dată adevărul despre schimbările care au intervenit în viața prietenului ei, Liviu Vârciu, după ce a devenit pentru a doua oară tată. Oana și Liviu se cunosc de mult timp, tocmai de aceea Oana este una dintre persoanele care îl cunosc cel mai bine. Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii sale online despre ce trăiește în prezent Liviu.

Iată cuvintele sale:

„Nu l-aș fi văzut niciodata să se transforme atât de repede și atât de mult. Are un copil, o relație fericită. Este un Vârciu pe care nu mi-l imagineam. Eu îl ador pentru că este foarte talentat. Suntem și prieteni. El era a fost traumatizat de tot ceea ce însemna relația cu Adelina. Nu reușea să meargă mai departe. Mi se pare că și-a asumat foarte mult, a iubit-o foarte mult și crede că s-a folosit de el ca să ajungă celebră și apoi l-a lăsat. I-a fost greu să treacă peste acest moment. Mă bucur că a ajuns să fie liniștit, fericit, este un tată grijuliu. Nu cred că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste, însă are o relație frumoasă. Îl felicit, pentru că avea nevoie de o stabilitate în viața lui”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii.