Oana Zăvoranu, în cea mai ciudată rochie de mireasă, s-a căsătorit în halul ăsta! Imagini de colecție de la nunta vedetei cu Alex Ashraf, le-a făcut publice pentru prima dată acum!

În urmă cu peste trei luni de zile Oana Zăvoranu s-a căsătorit în mare secret cu Alex Ashraf, însă abia acum cei doi tineri căsătoriți au făcut publice primele imagini de la nuntă. Un gest prin care Oana are ocazia să se fălească în fața lumii întregi cu ținuta atipică, alții spun că de-a dreptul nepotrivită, pe care a purtat-o în locul obișnuitei rochii albe în care pășesc de obicei în fața altarului miresele.

În urmă cu ceva vreme vedeta a făcut publice primele imagini de la fericitul lor eveniment care a avut loc în luna septembrie. Oana a avut la nuntă un buchet cu flori albe, s-a îmbrăcat într-o rochie roșie, cu imprimeu floral superb și cu un decolteu uriaș.

Desigur că Oana a fost cea care a atras toate privirile în cadrul ceremoniei. Pe de altă parte nici mirele Alex nu s-a lăsat mai prejos, el a purtat un costum elegant și a fost extrem de protector cu noua sa soție pe care o ținea în brațe în majoritatea fotografiilor.

Iată ce mărturisea Oana Zăvoranu în urmă cu ceva vreme:

,,Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipii ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”.

,,Era super decoltată cu despicături mari (n.r. rochia Oanei)”, a spus Oana Zăvoranu, descriindu-și propria rochie.

Iată imaginile: 

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

După ce Alex Ashraf i-a cerut Oanei un moștenitor, vedeta a făcut anunțul! Este fetiță: ,,Mami și tati…”

Ashraf se topește de dragul soției sale și a mărturisit de multe ori că vrea neapărat să fie tată, dar iată că Oana Zăvoranu i-a îndeplinit această dorință mai repede decât se aștepta. Chiar dacă nu este însărcinată, tânărul se poate deja numi ,,tată de fetiță”.

Cum se poate așa ceva? Pasiunea Oanei pentru animale este celebră, familia ei s-a mărit din nou cu un pui de pisică, vedeta a ales o fetiță și astfel l-a făcut fericit pe Alex Ashraf.

Iată ce a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de socializare:

,,Ea este Riri, o frumuseţe de fetiţă din rasa Nebelung! Cea mai nouă membră a familiei noastre regale! (…) Voiam băiat, dar m-am făcut cu o prinţesă alintată şi lipicioasă rău! Mâine vă pun o poză, cu altă rasă de pisică, tot foarte mică, mascul de data asta, din rasa Ragdoll blue point.

Va pupăm, Riri, Dean, Mami şi Tati (care e înnebunit după prinţesa lui mai mică decât am văzut vreodată un pui de pisică! Nu-mi vine să cred că ieri am dat anunţul şi azi deja am pisicuţa dorită”.

Bruneta și-a mărit familia cu pisici, și în ciuda faptului că soțul ei vrea mult un copil, se pare că Oana nici nu vrea să audă de așa ceva, mulțumindu-se cu aceste înlocuitoare pufoase pe care le iubește la nebunie!

Ea este RIRI…o frumusete de fetita din rasa Nebelung!❤️❤️❤️,cea mai noua membra a familiei noastre regale! Multumesc prietenilor de pe insta si fb care mi-au dat datele de contact de unde am putut-o lua….vroiam baiat,dar m-am facut cu o printesa alintata si lipicioasa rrrau!❤️❤️❤️ Maine va pun o poza, cu alta rasa de pisica ,tot foarte mica,( adica il vreau la max o luna),MASCUL de data asta,din rasa RAGDOLL BLUE POINT( asta era de fapt rasa lui Marty al meu iubit,desi mereu am crezut ca e Sacra de Birmania…de fapt era Ragdoll Blue Point! Va pupam ,Riri,Dean,Mami si Tati,( care e inebunit dupa printesa lui mai mica decat am vazut vreodata un pui de pisica! Nu-mi vine sa cred ca ieri am dat anuntul si azi deja am pisicuta dorita!!! @oana.zavoranu @onelifeclinicamedicala @alex.ashraf #nebelung #cats #feline #love #pet #myprincess #mammasgirl #love #loveher #cool #dope #instagram #catlover #catsofinstagram

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on