Ozana Barabancea a făcut declarații despre recenta sa transformare complet uluitoare. Se pare că artista nu se va opri aici: “Vreau să mai slăbesc 20 kg ca să arăt ca în liceu”

Ozana Barabancea a făcut recent dezvăluiri despre transformarea sa radicală și a dat detalii despre ce a însemnat acest proces pentru ea.

Jurata emisiunii “Te cunosc de undeva” (Antena 1) ar trebui să primească premiul pentru cea mai uluitoare transformare. Ozana Barbancea (48 de ani) și-a micșorat stomacul în urmă cu cinci luni, iar acum ne-a făcut bilanțul: a slăbit 32 kg. Soprana ne-a spus cum arată noua ei viață, în noul corp.

 

 

Cum te simţi, Ozana, după operaţia de micşorare a stomacului? Schimbarea este radicală.

Ozana Barbancea: Foarte bine! Azi (n.r. luni, 20 noiembrie) am împlinit 5 luni de la operaţie şi mă simt extraordinar, cu 32 de kilograme mai puţin. Însă mai vreau să dau jos încă 20 kg, pentru a ajunge la greutatea pe care am avut-o în liceu. Dar nu contează câte kilograme am avut (râde). Contează că dacă perseverez, voi ajunge la acea greutate.

 

 

Cum s-a schimbat viaţa după ce ai început să slăbeşti?

De când am slăbit sunt mai mobilă, rezist mai mult, obosesc mai puţin, sunt fericită, mă încap hainele, am un corp mai armonios, mi se văd mai bine trăsăturile feţei. Mă simt bine şi îi mulţumesc domnului doctor că “a băgat cuţitul în mine”.

 

 

Vei termina un nou sezon din “Te cunosc de undeva”. Ce vei face până la Revelion?

Sunt activă, cânt, joc la teatru şi operetă, mă plimb, sunt foarte disciplinată de când m-am operat.

 

 

La „Te cunosc de undeva” eşti din ce în ce mai schimbată de la o emisiune, la alta.

Pentru că edițiile “Te cunosc de undeva” sunt filmate în avans, așa că de la o săptămână la alta voi apărea şi mai slabă.

 

 

E ceva ce nu ai voie să mănânci?

Am constatat că nu am voie să mănânc ceapă, mi se face rău de la ea şi am evitat să mai mănânc. Azi-dimineaţă am mâncat un avocado, cu lămâie, sare, piper şi cu ouă de prepeliţă. Şi puţină cărniţă mestecată foarte-foarte bine. Nu trebuie să sar peste mese.

 

 

Ai povestit de curând că eşti foarte apropiată de biserică, de divinitate, de Dumnezeu…

Merg la biserică săptămânal să mă spovedesc, merg la liturghie în fiecare duminică, indiferent dacă sunt în România sau nu. Dacă aş fi plecată din ţară tot m-aş duce la o biserică sau la o mănăstire, pentru că am un canon de făcut. Liturghia este celula de bază a ortodoxiei. Nu lipsesc de la liturghie.

 

 

Eşti foarte activă…

Da, am o viaţă plină. Duminică am fost la 3 mănăstiri, am fost şi la operă, am avut repetiţie. Sunt un un om foarte activ, dar nu chiulesc de la liturghie.

 

 

Iată aici câteva imagini cu Ozana Barabancea din liceu, atunci când avea greutatea ideală, și care continuă să o motiveze în procesul de slăbire.

Sursa click.ro