Ozana Barabancea, din ce în ce mai slabă. Are talie de viespe și dacă vezi cum arată acum rămâi cu gura căscată. Nu o opresc nici nămeții!

Ozana Barabancea pare decisă să își formeze o talie de viespe. Iubita artistă nu vrea să renunțe la lupta de a slăbi și își dorește un corp de invidiat. Deși în această săptămână vremea te face să te închizi în casă, Barabancea a deszăpezit mașina și a plecat la sala de sport pentru a-și continua programul de lucru.

Artista spune că nimic nu o va opri să facă sport, nici măcar nămeții, conștientă fiind că deși și-a făcut operație de micșorare a stomacului, pe lângă grija la alimentație, trebuie să facă și mult sport. În plus, nu pare deloc să să fie supărată din cauza efortului. Cu părul prins și nemachiată, Ozana Barabancea s-a pozat fericită alături de antrenorul ei personal.

„Să începem săptămâna optimist! Câţi fulgi albi de zăpadă aveţi pe streaşina casei, atâtea momente de bucurie să simţiti în suflet! Primul moment de bucurie a fost cu extindere de o oră jumatăte la sală! A meritat deszăpezirea maşinii! Şi în fundul pădurii să fiu, înzăpezită total, la sport mă prezint cu soarele pe piept şi cu zâmbet, înainte, mars!”, a scris Ozana Barabancea pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

Iată imaginile:

CITEȘTE ȘI:

Imaginile zilei. Cum au fost surprinși Delia și soțul ei, după ce au mers la clinica de fertilizare! Acum e clar, fanii sunt în aer de bucurie

Delia este celebră în România pentru melodiile pe care le scoate pe bandă rulantă și care reușesc să devină hituri, lucru care o face pe muziciană una dintre cele mai ocupate artiste de la noi. Însă se pare că vedeta are mare grijă și de viața sa personală: nu își refuză, din când în când, momente romantice alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, alături de care pare să fie foarte fericită. 

De fapt, în astfel de ipostaze a fost surprinsă de către jurnaliștii mondeni și zilele trecute. Delia și Răzvan Munteanu au ieșit la o plimbare în zona Dorobanți a capitalei, și deși sunt căsătoriți de mulți ani, cei doi par a fi îndrăgostiți ca în prima zi! Delia și soțul ei au fost fotografiați relaxându-se printr-o plimbare pe jos, până la mașină, ținându-se de mână. Delia, zâmbind larg, uitându-se în ochii soțului ei, ținând în mână o plăsuță cu, probabil, două cafele, părea să nu se poată desprinde de Răzvan, nici măcar atunci când acestuia i-a sunat telefonul.

Ceea ce îi poate impresiona pe fani este faptul că Delia nu se machiase și a preferat să poarte o bluză largă și comodă, alături de o pereche de pantaloni roșii sport, fiind oricum o apariție de senzație. Delia, deși nu mai are 20 de ani, arată extraordinar și acum.

Delia are 36 de ani și dorește cu orice preț să devină mamă. Iată ce a declarat Gina Matache, mama ei, despre acest subiect: „S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil. Am mai făcut şi eu demersuri. Le-am luat lucruşoarele ei şi lui Răzvan şi am fost la Mănăstirea Prislop. Bate ceasul, nu ai cum să nu te gândeşti la chestia asta. În momentul în care îi dau argumente simt că ar vrea. Din păcate asta e. E momentul. Timp să aibă”, a spus Gina Matache, în urmă cu ceva timp despre fiica ei.

În urmă cu ceva vreme, Delia i-a pus la punct pe jurnaliști, referitor la subiectul copiilor, cu următoarea declarație: „Vă sfătuiesc să nu mai întrebaţi. Este ceva din intimitatea omului şi ţine de bună creşetere. Un copil fac…atunci când vreau. E vorba de sănătate şi poate la un moment dat o să daţi de un om care nu poate, poate sufăr de o boală rară sau de o boală comună. Poţi pune oamenii într-o situaţie jenantă”, i-a mărturisit Delia Oanei Turcu în emisiune, la Antena Stars.