Ozana Barabancea s-a îngustat de tot! A apărut cu o rochie scurtă și a furat toate privirile! Stai să vezi ce s-a văzut de la brâu în jos! Picioarele sunt criminale!

Ozana Barabancea s-a transformat complet, după operația de micșorare la stomac pe care a suferit-o. Celebra soprană își uimește apropiații de la o zi la alt cu noua ei siluetă, mai subțire chiar și decât în tinerețe.

La ultima ei apariție, Ozana a purtat o rochie scurtă, așa cum nu a mai fost văzută de ani de zile, și a strâns mii de complimente. „Ești superbă și frumoasă!”, „Să nu te recunosc!”, „Ozana, dragă, știi că eu te iubesc și te respect, dar nu știu dacă ai sau nu încă 25 de ani. În fotografie așa arată”, au fost câteva din comentariile primite la fotografie.

Solista nu a ezitat nici în trecut să împărtășească fotografii din care să reieasă progresul său în procesul de scădere în greutate, iar poza de mai jos este un alt exemplu de acest gen. Schimbarea este din ce în ce mai vizibilă, și putem spune că Ozana arată mai bine și mai fericită ca niciodată!


Sursa: wowbiz.ro