Pantofii ideali pentru petrecere si nunta

Cenușăreasa este poate cel mai bun exemplu care ne demonstrează că o pereche de pantofi poate să schimbe întreaga viața. Îndepărtându-ne puțin de la poveste și venind în viața reală, ne dăm seama că pantofii încă schimbă ținute și chiar vieți. Și nimeni, în prezent, nu poate nega importanța unei perechi de pantofi, fie ca este vorba de o plimbare în parc sau că este vorba despre mersul pe culoarul către altar, la propria nuntă.

Sezonul nunților deja a început, dar tu încă nu ți-ai găsit perechea potrivită pentru ceremonie sau pentru petrecerea la care ești invitată. În trei timpi și două clickuri, marele eveniment poate fi salvat, imediat. Cum este posibil? Cu modele de pantofi și sandale puse la dispoziție de Kalapod.

Lucruri pe care trebuie să le știe orice fată sau o mireasă despre alegerea pantofilor

  1. Perechea de pantofi trebuie sa fie exact numarul tău și să se potrivească cu forma piciorului;
  2. Pantofii trebuie să se încadreze în ultimele tendințe din lumea modei și să fie adecvați evenimentului;
  3. Alege tocuri dacă înălțimea ta este mai mică decat a partenerului și alege talpă joasă doar dacă înălțimea voastră este egală;
  4. Optează pentru o pereche de încălțăminte în funcție de rochia de petrecere sau de mireasă;
  5. Alege o pereche de pantofi simpli, eleganți, care să îți pună în evidență frumusețea picioarelor.
  6. Dacă ești fericita mireasă, atunci alege perechea de pantofi care să se potrivească cu tematica nunții sau cu rochia de mireasă;
  7. Pantofii trebuie să fie confortabili și să te facă să te simți relaxată;

Cum trebuie să arate pantofii pentru marele eveniment?

Modelele de pantofi pentru petreceri si evenimente fancy sunt variate, de la perechi de sandale simple până la modele îndrăznețe, în diferite nuanțe, cu diferite aplicații și accesorii deosebite etc.

Pe lângă nuanțele de nude, roz prăfuit, alb sau bej, anul acesta se poartă și nuanțele metalice, fie că vorbim despre auriu, argintiu sau bronz. Bineînțeles, dacă este vorba despre o petrecere, modele pot fi variate și gândite în funcție de culoarea rochiei.

Cateva curelușe, un toc subțire și cu o înălțime medie, câteva detalii subtile, iar sandalele tale vor scoate în evidență frumusețea piciorului, va aduce un plus de eleganță ținutei și te va face să te simți ca Cenușăreasa la bal.