Pariu că nu ghiceşti cine este! În tinerețe fura inimile tuturor bărbaților cu frumusețea ei, dar acum marea vedetă a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Are cu totul altă fizionomie!

Prea multe operaţii estetice, prea mult botox sau machiaj greşit? Care să fie motivul pentru care o mare vedetă este complet de nerecunoscut. Este vorba de actriţa Catherine Zeta-Jones (48 de ani), care este soţia lui Michael Douglas (73 de ani). Ea a fost de neercunoscit la un eveniment monden care a avut loc recent la Londra.

Toată lumea o ştia drept una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood. Însă, în pozele de la gala londoneză, Zeta pare o femeie banală, cu nasul mai urât, pomeţii mai marcaţi, ochii mai mici. Gurile rele spun că precis a făcut prea multe proceduri estetice ca să scape de riduri. Zeta-Jones suferă de tulburare bipolară.

Ea a trecut prin momente foarte grele când soţul său s-a luptat cu cancerul la gât în 2013. Starul a mărturisit că a făcut cancerul de la sexul oral. Acest lucru a supărat-o foarte mult pe Catherine Zeta-Jones, care a vrut să divorţeze de el. Michael Douglas a reuşit cu mare greutate să o împace şi să o facă să renunţe la despărţire.

I-a cerut iertare de nenumărate ori şi abia a reuşit s-o calmeze după ce i-a dăruit un colier cu platină şi diamante de 40.000 de dolari (137.000 de lei). Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în anul 2000 şi au împreună doi copii, Dylan (16 ani) şi Carys (14 ani). La 48 de ani, actrița de origine britanică a optat pentru un set de modificări estetice asupra chipului care a propulsat- o ani buni în topul celor mai frumoase femei din lume.

Soția lui Michael Douglas (74 de ani) a anunțat la începutul lui 2017, când au apărut primele zvonuri legate de multitudinea de intervenții estetice pentru care a optat, că ea folosește doar seruri și creme pentru a se păstra tânără. Din păcate, la ultima ei apariție – la Premiile FIFA din Londra, Catherine a fost vizibil schimbată.

Presa internațională s-a concentrat pe acest subiect și marile publicații au aflat chiar de la chirurgi care au fost intervențiile pe care actrița și le-a făcut: „În mod sigur a ales un face lift (întindere a pielii), implanturi în obraz, transfer de grăsime, umplerea ridurilor de expresie și botox. Zici că e altă persoană”, a spus medicul plastician Dr. Anthony Youn. De asemenea, opinia medicului a fost unanimă și printre ceilalți medici care colaborează cu celebrități.