Pe Naomi o știe toată țara, dar nimeni nu știe cum arăta când era bărbat, cu 20 de ani în urmă! Diferența i-a speriat pe mulți, acestea sunt imaginile care încă o îngrozesc pe Naomi. Femeile spun că a fost un bărbat frumos…

Naomi, celebrul transexual în vârstă de 40 de ani, o știe toată lumea îmbrăcată în rochii, coafată și parfumată. Puțini știu, însă, că numele ei este de fapt Florin Moldovan, și că în urmă cu 20 de ani a jucat rolul unui puști în pelicula „Gadjo Dilo”. Și-a încercat norocul și la Festivalul Mamaia, dar și la Eurovision, în 2014, când a ajuns în finala națională cu piesa „Dacă tu iubești”, vocea sa fiind apreciată de jurați, însă nu suficient încât să aibă concerte și să trăiască din muzică.

Naomi a debutat în showbiz pe vremea când era bărbat, iar de peste zece ani urcă pe scenă în fuste și machiată ca o divă. În plus, Naomi și-a pus silicon în fese și în sâni, se îmbracă în rochii, se coafează și se machiază strident, potrivit click.ro.

În 1997, Florin Moldovan a primit un rol în filmul „Gadjo Dilo”, unde a jucat alături de Adrian Minune și de Rona Hartner. Pe atunci avea doar 19 ani și a interpretat rolul lui Adrian, aflat la închisoare pentru furt. Naomi a plecat din țară în urmă cu patru ani, locuind în Germania, dar și Elveția, unde a câștigat bani cântând în diverse localuri.

În 2010, Naomi a fost atacată pe stradă, bătută și tunsă. Dupa ce a apărut la OTV, Naomi a fost atacat, într-o noapte, chiar la ieșirea din sediul televiziunii. Câțiva bărbați l-au brutalizat, i-au ciopârțit părul și apoi l-au lăsat la un tomberon.

Așa arăta Naomi atunci când era încă Florin Moldovan. Mai jos puteți urmări și o scenă din filmul unde a jucat el la vârsta de 19 ani:

CITEȘTE ȘI:

Aurel Tămaș, reacție furioasă după ce s-a spus că se iubește cu Miss România, de nervi a zis tot adevărul! Avem declarația completă: „Un ciuri-buri să-mi ridic…”

După ce toată presa a vuit că a divorțat de Marieta, soția sa de zeci de ani, și că are o relație intimă cu Eliza Ancău, Aurel Tămaș a făcut o declarație de presă prin care a ținut să clarifice toate zvonurile.

Cu toate că se spune că nu iese fum fără foc, celebrul interpret din Cluj a negat aceste zvonuri: „Dacă dumneavoastră credeți că am divorțat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu știu cum a apărut știrea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divorțat, nu sunt despărțit. Viața mea privată e privată și sunt un om destul de așezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri să-mi ridic poalele în cap. Oricum nu e prima dată când se scrie că eu divorțez, au mai scris de vreo patru ori până acum. De unii scriu că au murit, de mine că am divorțat! O să-i invit la cheful de divorț. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, așa că nu am timp de astfel de prostii”, a declarat pentru click.ro, Aurel Tămaș.

Cu toate acestea, o sursă din anturajul artistului a declarat pentru click.ro următoarele cu privire la Eliza Ancău: „Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună însă nu mai au nici o treabă”.

Totuși, același Aurel Tămaș a explicat pentru aceeași sursă: „Nu este adevarat. Fata asta lucreaza la televiziune la mine, s-a ocupat de managerierea unor artisti si a mers in America pentru ca ea a organizat turneul. Din partea unora, m-ar putea cupla si cu barbati”, a declarat Aurel Tamas pentru Click.ro.

Vă reamintim că Eliza Ancău a lucrat în urmă cu ceva vreme la emisiunea lui Aurel Tamaș, acolo unde se și presupune că ar fi început idila între ei. Eliza Ancău a câștigat titlul de Miss România Supranațional 2015, precum și alte titluri similare în cadrul altor concursuri de frumusețe. Aurel Tămaş s-a născut pe 16 aprilie 1961, în comuna Borşa (Cluj). Fosta lui soție a fost o celebră dansatoare. Cântărețul prezintă la Look TV, post tv din Cluj, emisiunea de divertisment „Minunile lui Tămaş”, însă are agenda plină de concerte, dovadă că acum acesta este în Statele Unite, unde cântă pentru comunitățile de români, potrivit click.ro.

Sursa: click.ro