Pe Rona Hartner o știm toți, dar puțini știu că are o fiică genială și superbă, o ține ascunsă! La 10 ani știe 5 limbi străine, dar artista a luat o decizie radicală față de ea! Avem puținele imagini care există cu copila

Rona Hartner spune că fiica ei, de care e foarte mândră, este un copil super-dotat, și a dezvăluit că știe cinci limbi străine la numai 10 ani! Artista a mărturisit că a luat o decizie radicală referitor la viitorul micuţei, pe care preferă să o ţină departe de ochii lumii. Ea a cerut realizatorilor TV să nu mai difuzeze imagini cu fiica sa, după ce un kacker i-a spart calculatorul și i-a furat imagini cu micuța.

„Fata mea vorbeşte cinci limbi străine. La şcoală a făcut numai italiană. Cu tatăl ei vorbeşte în italiană, cu mama în română, cu mine în spaniolă şi franceză şi a învăţat la şcoală la engleză. Ea ştia la patru ani patru limbi străine, dar am evitat să spună. Nu am obligat-o, a învăţat singură în timp ce am plimbat-o cu mine. Nu vreau să-mi expun fata. Ea e clasa a patra. Am avut nişte probleme cu un hacker care mi-a furat nişte poze cu ea şi mi le-a urcat pe nişte site-uri dubioase. Am avut şi proces cu el şi de atunci nu vreau să o mai expun. Singurele poze cu ea sunt de când era bebeluş sau mică, nu vreau să o recunoască lumea, să ştie unde stă. Ea acum e la o şcoală catolică. E un copil super-dotat, puţin mai sensibil. Profesorii i-au ridicat puţin media în primul an pentru a o încuraja, iar acum e printre cei mai buni 8 copii din şcoală”, a declarat Rona Hartner, potrivit cancan.ro.

Iată câteva imagini:

CITEȘTE ȘI:

„Am sărutat-o pe frunte, am luat cuțitul, am imobilizat-o, apoi i-am tăiat…” Cazul care a șocat lumea: a aflat secretul monstru al soțului și a plătit prețul uriaș! Ce făcuse bărbatul ani de zile fără să știe nimeni e îngrozitor

Amanda (32 de ani) este mama a doua fetițe și locuiește în statul american Michigan, ea a fost la un pas de moarte doar pentru că a descoperit secretul îngrozitor al soțului său: acesta întreținea relații intime cu o fată în vârstă de numai 14 ani. Cazul a șocat întreaga lume, mai ales fiindcă bărbatul era profesor la o școală generală.

Amanda a descoperit că soțul ei, alături de care fusese timp de 10 ani, avea o aventură cu o elevă de-a sa în vârstă de 14 ani. După ce a aflat, femeia l-a confruntat, însă soțul, James, a luat imediat un cuțit de bucătărie, a imobilizat-o, a sărutat-o pe frunte, și apoi i-a tăiat gâtul, lăsând-o într-o baltă de sânge.

Dar coșmarul nu s-a terminat aici, imediat apoi, soțul ei s-a așezat lângă ea și i-a șoptit: „Ăsta îți e sfârșitul!”, după care, desigur, și-a sunat amanta minoră și i-a povestit fetei ce făcuse, un gest foarte straniu.

Totuși, din fericire pentru Amanda, ea este de meserie asistentă medicală, iar experiența a ajutat-o să scape cu viață: a știut cum să își așeze capul pe podea în așa fel încât căile respiratorii să nu i se blocheze. În cele din urmă, eleva de 14 ani a reușit să îl convingă pe soțul adulter și criminal să sune la serviciul de urgențe, pentru a o salva pe soția sa.

Însă James va face asta abia după 50 de minute bune în care a stat și și-a privit soția în agonie, pierzând sânge și zbătându-se între viață și moarte. Din fericire, medicii au reușit să salveze viața Amandei. James a fost arestat și riscă o pedeapsă cuprinsă între 30 și 60 de ani pentru faptele sale îngrozitoare.